Za to ta malpa (czemu zielona?
[PL] Warsztat Namelessa
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Re: [PL] Warsztat Namelessa
Ja tych koz to jakos nie widze i to nie w sensie ze mi nie leza, tylko ze zdjec nie bardzo widze co jest co...
) zapowiada sie super. Podoba mi sie zwlaszcza polaczenie czerwieni i czerni na pancerzu; srebrny NMM jak sie domyslam tam bedzie?
*** de gustibus non est disputandum ***
-
Demi_morgana
- Chest of Colors

-
Nameless
- The Better Choice

@Demi - tak, choc w moim wykonaniu to pewnie wyjdzie "prawie NMM", a prawie robi podobno wielka roznice 
@Marek - zielona, bo tak sobie wymyslilem. tzn. na razie oliwkowa, a zobaczymy do czego mnie doprowadza inne kolorki. o NMM poczytaj 2 linijki wyzej
a jak nie widzisz co jest co, to masz tu troche starsze zdjecie
Click to see full-sized image
@Marek - zielona, bo tak sobie wymyslilem. tzn. na razie oliwkowa, a zobaczymy do czego mnie doprowadza inne kolorki. o NMM poczytaj 2 linijki wyzej
a jak nie widzisz co jest co, to masz tu troche starsze zdjecie
Click to see full-sized imageRe: [PL] Warsztat Namelessa
o brestman
.. jakiś taki ogólnie "zardzewiały" z lekka nutka nurgla
Hmm, jakos nie moge sie polapac w tym beastmenie. Futro na nogach jakos zlewa mi sie ze szmatkami
Ale na tym etapie, to wydaje mi sie, ze powinienes popracowac nad starannoscia i plynnoscia przejsc.
Olivkowa skora to tez nie moja brozka, ale moze pozniej po serii glaze'ow nabierze innego kolorku.
Ale na tym etapie, to wydaje mi sie, ze powinienes popracowac nad starannoscia i plynnoscia przejsc.
Olivkowa skora to tez nie moja brozka, ale moze pozniej po serii glaze'ow nabierze innego kolorku.
O, i od razu widac co jest co na kozie 
Faktycznie, futro nie bardzo jest futrzaste, ale nie bedzie trudno je poprawic.
A co do oliwkowowsci malpy, to wcale mi nie przeszkadza, wrecz przeciwnie -
model sie bedzie wyroznial z tlumu.
Faktycznie, futro nie bardzo jest futrzaste, ale nie bedzie trudno je poprawic.
A co do oliwkowowsci malpy, to wcale mi nie przeszkadza, wrecz przeciwnie -
model sie bedzie wyroznial z tlumu.
-
Demi_morgana
- Chest of Colors

orkow, goblinow, snotlingow, marsjan, zielonych malp... 
fajne sa te ilyadowe orki
poki co moge napisac jedynie ze przydaloby sie zlagodzenie przejsc kolorystycznych na czerwonych elementach..
co do beastmana to przeszkadza mi futro i wlosy.. mysle ze przydaloby sie tam wiecej roznorodnych odcieni np. brazu polozonych laserunkowo
co do beastmana to przeszkadza mi futro i wlosy.. mysle ze przydaloby sie tam wiecej roznorodnych odcieni np. brazu polozonych laserunkowo
Stop competing with others. Start competing with yourself.

-
Nameless
- The Better Choice

mam pare pokonczonych rzeczy, ale na razie nie moge ich pokazac bo niektore to w konkursach czekaja na zwyciestwo, a niektore to jeszcze Mahon nie obrobil (pewnie pracuje i zajmuje sie rodzina, zamiast ze zdjeciami walczyc
).
to na razie kolejny wiposzczak. panna dawno temu zaczeta, troche skory pomazalem, troche ciuszka. dzis troche powalczylem z efektem przezroczystosci, twarz wypacykowalem jak modelce, i wlosy blond pomazalem.
to na razie kolejny wiposzczak. panna dawno temu zaczeta, troche skory pomazalem, troche ciuszka. dzis troche powalczylem z efektem przezroczystosci, twarz wypacykowalem jak modelce, i wlosy blond pomazalem.