[PL] II Chest of Colors Mini Exchange

Informacje i dyskusje o imprezach związanych z malowaniem - specjalnie dla rodaków :)
dead

Re: [PL] II Chest of Colors Mini Exchange

Post by dead »

skonczylem łiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

nie bedzie faila :D jak tylko szkoncze pare swoich hajow pojde na poczte i zrobie przesylki za jednym zamachem ... oł jea mam nadzieje ze odbiorca bedzie zadowolony ... nie wiem czy stanalem na wysokosci zadania ale sie staralem i wyszlo jak wyszlo :( ... coz nie ten skill :P
Nameless
The Better Choice
The Better Choice

Post by Nameless »

przypominam, ze nie o jakosc to chodzi, tylko radoche :)
Image
dead

Post by dead »

a dla mnie chodzi przyokazji o podciaganie skila przez takie wlasnie eventy gdyz chcesz z siebie dac wszystko to co najlepsze by sprawic ogromna radosc osobie dla ktorej sie maluje (ja bardzo dobrze trafilem w losowaniu za co serdecznie dziekuje) przez co samemu zyskujesz wiele ... bo nie ma nic piekniejszego jak usmiech osoby obdarowanej :). wysylam miniaturke jakos w tygodniu wiec mam nadzieje ze nic sie jej nie stanie :D :angel: spelnilem swoje zadanie a juz sie balem ze bede malowal po nocach na dzien przed zakonczeniem zabawy :P
Ana
Painting Mum
Painting Mum

Post by Ana »

No proszę :D a zdjęcie? Nie masz żadnego? W końcu to coś innego niż zwykle malujesz, jestem bardzo ciekawa jak Ci się malowało :dance:
-- Ańa

Image
Galharen

Post by Galharen »

Kurde, żałuje troche ze sam nie wzialem udzialu w tej wymianie :( Ale nastepnym razem moze sie uda :)
Image
elvers

Post by elvers »

A ja dzięki uprzejmości Poczty Polkiej (i nie tylko :) ) dostałem dzisiaj swojego figurka :) Świetny! :) Krasnal z Rackhama pomalowany przez Arctica'e.
Jak tylko uda mi sie zrobić zdjęcia, natychmiast je wrzuce! :)
dead

Post by dead »

Ja tez dostalem pamperka :D dziekuje Ci IRKU :* bardzo sliczny ... teraz ja przystapie do pakowania i bede wysylal - dzis nie zdazylem bo o 18 dotarlem z roboty pod dom :( -> zdjecia zamieszcze wkrotce :D
Nameless
The Better Choice
The Better Choice

Post by Nameless »

dead, zdjecia dopiero jak 'klient' odbierze ;)

panie i panowie, do konca wymiany pozostal 1 tydzien. to niewiele czasu, wiec sie sprezajcie :)
jak na razie dostalem potwierdzenia wysylki od 11 osob (20 uczestnikow). wliczam w to Irkucka, choc nie wyslal potwierdzenia, no ale odbiorca potwierdzil odbior :) nie wliczam osob, ktore pochwalily sie zakonczeniem malowania, a nie wyslaniem.

rentall, cukieras - wrzuccie tego ziomala w koncu do galerii :)
Image
IRKUCK

Post by IRKUCK »

@Dead to super ze sie figurkas podoba :D
@Nameless wylecialo mi z glowy wyslanie potwierdzenia :oops:
a zdjecie postaram sie jakos wrzucic na dniach :)
i teraz ja z niecierpliwoscia czekam na figurke :dance:
....::::Dar Makabere Tanza Des Vampires:::....
Image
Ana
Painting Mum
Painting Mum

Post by Ana »

Hrrrrr ten bezczelny listonosz przynosi mi ciągle tylko niepomalowane figurki :shifty:
(a co będzie jak figurkę do mnie doręczy też niepomalowaną? Wypłukaną z farby ... np. od powodzi, albo od dezynfekcji przez świńską grypę :shock: )
-- Ańa

Image
Post Reply