[PL] GD Polska 2009

Informacje i dyskusje o imprezach związanych z malowaniem - specjalnie dla rodaków :)
szczurek_

Post by szczurek_ »

Ja mam abitny plan tzn. oba single + oddzial 40K i moze pojazd :wink: Planów bylo wiecej ale zeby chociaz to sie udalo pomazac to bedzie sukces :wink:

znajac zycie to pewnie sie nawet nie pojawie ale plan mam i zamierzam go zrealizowac ,chyba :wink:
Image
Hacket

Post by Hacket »

Ja od dłuższego czasu dłubie nad Land Riderem teraz będę mieć dość czasu aby go skończyć (ostatnio zmywałem farbę z niego, bo szczerze nie byłem zadowolony z efektu). Efekty pracy będą zaprezentowane na forum ;]. To będzie mój pierwszy takowy występ mam nadzieje że nie ostatni ;D.
https://hacketo.deviantart.com/

Draw and paint stuff 2d and miniatures

working on : 4 terminators, Dark eldar Sucubuss
mahon
Super Villain
Super Villain

Post by mahon »

cos malo chetnych na kategorie singlowe.... czy to male czy duze modele.
no i do opena tez jakos nikt sie nie garnie... :roll:
-- Mahoń

Image

Back in the garage with my bullshit detector
kacpero

Post by kacpero »

@mahon: ja bym chcial wiele kategorii obstawic, np. wymienionego opena (prawdopodobnie jakies popiersie) i pewnie jednego z singli tez.. ale przypuszczam ze skonczy sie tak jak zawsze :P
Stop competing with others. Start competing with yourself.
Image
Galharen

Post by Galharen »

Ja obecnie realizuje plan pomalowania armii na druzynowe mistrzostwa wlkp. w battla, ale na GD chce pomalowac single'a i oddzial do battla.
Mam nadzieję, że uda mi sie cos z tego zrealizowac w ogole :wink:
Image
Renaw

Post by Renaw »

Ja bym z chęcią spróbował sił w singlowej kategori. Jednak mało czasu i ilość pracy wyklucza mnie z udziału w tej imprezie :( Jedynie znajduję chwilkę by tu zaglądać
dead

Post by dead »

a u mnie chyba wyjda znowu nici z tego GD ;/
KreoL

Post by KreoL »

Postaraj się Dead bo szkoda omijać takie imprezy jak są tak blisko. Jeszcze bardzo dużo czasu i jeszcze zdązymy sie ogarnąć. Ja np trenuje na modelach do własnej armi i może do listopada prócz polepszonego skilla bede miał pomalowaną nieźle armie ;)
-Muk-

Post by -Muk- »

Obecnie mam pomysł tylko na regiment WH i Monster WH40k, a reszta to jak czas i fioletowy Nurgle wskaże. ;) W każdym razie w tym roku mam ambicje przejść FC. :D
dead

Post by dead »

Praca imprezy zlecenia ... gdzie tu wkomponowac FUN w postaci malowania ?? nie wiem ;/ ale zobacze -> moze po prostu zrobie cos drobnego ;)
Post Reply