Ja od dłuższego czasu dłubie nad Land Riderem teraz będę mieć dość czasu aby go skończyć (ostatnio zmywałem farbę z niego, bo szczerze nie byłem zadowolony z efektu). Efekty pracy będą zaprezentowane na forum ;]. To będzie mój pierwszy takowy występ mam nadzieje że nie ostatni ;D.
@mahon: ja bym chcial wiele kategorii obstawic, np. wymienionego opena (prawdopodobnie jakies popiersie) i pewnie jednego z singli tez.. ale przypuszczam ze skonczy sie tak jak zawsze
Stop competing with others. Start competing with yourself.
Ja obecnie realizuje plan pomalowania armii na druzynowe mistrzostwa wlkp. w battla, ale na GD chce pomalowac single'a i oddzial do battla.
Mam nadzieję, że uda mi sie cos z tego zrealizowac w ogole
Ja bym z chęcią spróbował sił w singlowej kategori. Jednak mało czasu i ilość pracy wyklucza mnie z udziału w tej imprezie Jedynie znajduję chwilkę by tu zaglądać
Postaraj się Dead bo szkoda omijać takie imprezy jak są tak blisko. Jeszcze bardzo dużo czasu i jeszcze zdązymy sie ogarnąć. Ja np trenuje na modelach do własnej armi i może do listopada prócz polepszonego skilla bede miał pomalowaną nieźle armie
Obecnie mam pomysł tylko na regiment WH i Monster WH40k, a reszta to jak czas i fioletowy Nurgle wskaże. W każdym razie w tym roku mam ambicje przejść FC.