Jeśli chcecie pokazać swoje *ukończone* prace, to trafiliście we właściwe miejsce
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
ciezko sie nie zgodzic kolorystyka taka bliska Demiego
ostatnio malowalem figurke w podobnej tonacji kolorystycznej i staralem sie powstrzymac od uzywania np. czerwieni ale z drugiej strony moze troche to prace ozywic
btw co to za model ? ta firma prdukuje podobne mechanczne modele ?
west wind jest tylko dystrybutorem. figs jest z gry incursion, ktora robi chyba firma grindhouse games, czy jakos tak. wygooglajcie sobie
dzieki za uwagi i mile slowa.
kolorystyka super dograna, wszystko pasuje do siebie. szczególnie bardzo podoba mi sie szybka na przodzie
nie wiem na jakim etapie jest skora, ale fajnieby wygladala jakbys ja urozmaicil niebieski, zielonym (kojarzacego sie z woda)
Kolorystyka ciekawa nie powiem jak Ania napisała przydałoby się mu trochę cieni na skórze fajnie też by było gdybyś zrobił więcej zadrapań rdzy i korozji. Rdza na metal wskazana dodałoby to mu to więcej kontrastu i klimatu, ale jak chcesz. Szare, brązowe kable nie byłby by złe...
fajna ta figurka!
podoba mi sie odcien skory, moze troszeczke przydaloby sie podciagnac kontrast i jak ktos wczesniej zauwazyl dodac detale typu drobne rany na skorze itepe..
co do okablowania to moge tylko napisac ze sam mam z tym zawsze ogromny problem.. na Twoim miejscu nie balbym sie uzyc jakiegos koloru (niebieski?) w wersji raczej stonowanej.. sam nie wiem :/
mysle ze tej figurce przydalyby sie takze laserunki z roznych kolorow na pancerzu.. bo na razie wyglada on troche mdlo i na pewno taki zabieg wzbogaci kolorystycznie caly model..
Stop competing with others. Start competing with yourself.
No, coś zwolniłeś tempo, no ale cóż - życie pewnie
Kozioł Matoł ma interesującą kolorystykę, ale poczekam na koniec. A małpa ma ładny i ciekawy pancerz! Widzę, że obydwa zwierzaki będą miały dużo czerwieni na sobie