[PL] GOLDEN DEMON GERMANY 2009
-
elvers
[PL] GOLDEN DEMON GERMANY 2009
Cześć
Mam pytanie czy ktoś z was wie może kiedy dokłądnie jest w tym roku Golden Demon w Niemczech? Czy jest napewno w Kolonii i najważniejsze, czy ktoś z was się wybiera do Niemiec?
Z tego co dowiedziałem się od Bena Commetsa na GD PL wynika że niemieckie GD odbywa się na przełomie czerwca i lipca. Możliwe że w tym roku jest inaczej dlatego pytam was jako że może wiecie więcej ode mnie.
Pozdrawiam!:)
Mam pytanie czy ktoś z was wie może kiedy dokłądnie jest w tym roku Golden Demon w Niemczech? Czy jest napewno w Kolonii i najważniejsze, czy ktoś z was się wybiera do Niemiec?
Z tego co dowiedziałem się od Bena Commetsa na GD PL wynika że niemieckie GD odbywa się na przełomie czerwca i lipca. Możliwe że w tym roku jest inaczej dlatego pytam was jako że może wiecie więcej ode mnie.
Pozdrawiam!:)
-
Alexander
-
elvers
-
elvers
-
Alexander
Hehe pomysł ten narodził się w naszych umysłach już dawno jak wracalismy z polskiego GD, żeby pojechać do sąsiadów...Wakacje byłyby chyba dobrym terminem
Jakby co to pewnie bym sie skusił a z naszej grupy na spotkaniach też chyba pare osób, Bohun i ktoś jeszcze( nie pamiętam Dred ? ) wyraziło aprobatę... 
-
alvarezwawa
Jeszcze nigdzie nie slyszalem by mowili o terminie niemieckiego demona. Wnioskujac po tym, ze o francuskim mowia juz z 4,5msc wyprzedzeniem (19.04.09r), to pewnie z niemieckim bedzie podobnie.
Dla mnie troche za wczesnie by sie deklarowac czy jade czy nie - zrobie to na 3msc przed demonem. Wszystko zalezy od terminu. Jakies prace bym spial do lata, ale czas na wyjazd mam tylko w ostatni tydzien lipca i we wrzesniu.
Dla mnie troche za wczesnie by sie deklarowac czy jade czy nie - zrobie to na 3msc przed demonem. Wszystko zalezy od terminu. Jakies prace bym spial do lata, ale czas na wyjazd mam tylko w ostatni tydzien lipca i we wrzesniu.
-
elvers