[PL] GOLDEN DEMON GERMANY 2009

Informacje i dyskusje o imprezach związanych z malowaniem - specjalnie dla rodaków :)
elvers

[PL] GOLDEN DEMON GERMANY 2009

Post by elvers »

Cześć
Mam pytanie czy ktoś z was wie może kiedy dokłądnie jest w tym roku Golden Demon w Niemczech? Czy jest napewno w Kolonii i najważniejsze, czy ktoś z was się wybiera do Niemiec?
Z tego co dowiedziałem się od Bena Commetsa na GD PL wynika że niemieckie GD odbywa się na przełomie czerwca i lipca. Możliwe że w tym roku jest inaczej dlatego pytam was jako że może wiecie więcej ode mnie.
Pozdrawiam!:)
Galharen

Post by Galharen »

Jesli by Niemiecki GD byl na przelomie czerwca lipa to JADE, bede juz po maturze nieszczesnej, wiec bede mial miech na odpicowanie czegos konkretnego :wink:
Image
Gildor

Post by Gildor »

Moje pytanie troszkę nie na miejscu. Jestem urodzony 1994roku 2 czerwca. Czy w 09 będę mógł startować na young bloodsach przed 2 czerwca? I czy na wiek patrzy się rocznikowo czy miesięcznie?
Pozdro.
Image
Alexander

Post by Alexander »

O rocznikowym rozpatrywaniu nic w zasadach nie jest wspomniane, a jak nie jest to znaczy, że dopóki nie miałesurodzin to możesz....^^
elvers

Post by elvers »

NO to jak wie ktoś kiey jest GD DE 09?

Galharen fajnie by było gdybyś jechał bo by sie mół zebrać fajny team z polski;)
DEMON_COLOR

Post by DEMON_COLOR »

mam w sumie dwa pomysły na niezłe pracki :mrgreen: może się skuszę...:mrgreen:
elvers

Post by elvers »

No Demon jakbś jechał to fajnie:)
ja też mam około 3 pracek w głowie. Napewno w każdym razie jade do Niemiec na GD tylko nie bardzo chce mi sie jechac samemu;) dlategopytam czy nikt sie nei chce zabrać;)
i czy nikt nie wie kiedy jest to GD.
Alexander

Post by Alexander »

Hehe pomysł ten narodził się w naszych umysłach już dawno jak wracalismy z polskiego GD, żeby pojechać do sąsiadów...Wakacje byłyby chyba dobrym terminem :D Jakby co to pewnie bym sie skusił a z naszej grupy na spotkaniach też chyba pare osób, Bohun i ktoś jeszcze( nie pamiętam Dred ? ) wyraziło aprobatę... :wink:
alvarezwawa

Post by alvarezwawa »

Jeszcze nigdzie nie slyszalem by mowili o terminie niemieckiego demona. Wnioskujac po tym, ze o francuskim mowia juz z 4,5msc wyprzedzeniem (19.04.09r), to pewnie z niemieckim bedzie podobnie.
Dla mnie troche za wczesnie by sie deklarowac czy jade czy nie - zrobie to na 3msc przed demonem. Wszystko zalezy od terminu. Jakies prace bym spial do lata, ale czas na wyjazd mam tylko w ostatni tydzien lipca i we wrzesniu.
elvers

Post by elvers »

Może akurat Alva dasz rade ;)
Ja pytam żeby zobaczyć czy jest wogóle jakieś zainteresowanie tym tematem. W sumie cieszy mnie to że jednak jest.
No i ten termin ;) ale spoko w sumie na 4 miesiace przed to i tak dobrze zakładajac że bedzie w lipcu to koło lutegopowinno byc juz coś wiadomo;)
Post Reply