[PL] Wesolych Swiat
-
Nameless
- The Better Choice

[PL] Wesolych Swiat
jak co roku o tej porze zycze wszystkim wyciszenia, odpoczynku i naladowania akumulatorow na caly kolejny rok.
dolaczam sie do zyczen,
swiateczny klimat naklonil mnie do przygotowanis takiej pracy
( nie wiem czy to stosowne ale tematycznie pasuje
)
Click to see full-sized image
swiateczny klimat naklonil mnie do przygotowanis takiej pracy
( nie wiem czy to stosowne ale tematycznie pasuje
Click to see full-sized image[PL] Wesolych Swiat
Dołączam się do życzeń
Zdrówka, szczęścia, pomyślności, siły i wytrwałości w Nowym Roku 2009 
Wyrażam także nadzieję i życzę Wszystkim ponownego spotkania w tym samym składzie na CofC po 1.01.09
Wyrażam także nadzieję i życzę Wszystkim ponownego spotkania w tym samym składzie na CofC po 1.01.09
[PL] Wesolych Swiat
No i tutaj jeszcze fotka bombek - Kasi i mojej
Malowane farbami GW 
Click to see full-sized image
Jeszcze raz, życzymy z Kasią Wszystkim Wesołych Świąt
Click to see full-sized imageJeszcze raz, życzymy z Kasią Wszystkim Wesołych Świąt
-
elvers
RE: [PL] Wesolych Swiat
No to dorzuce od siebie 5 groszy.
Najpierw dla wszystkich życze wszystkiego najlepszego, zdrowia przedewszystkim a do tego wytrwałości i cierpliwości zarówno w malowaniu jak i w życiu. Mam nadzieje że się na CoC spotkamy w takim samym składzie w przyszłym roku. Licze też na spotkanie z wami na jakimś GD!!
WESOŁYCH ŚWIĄT!
A teraz specjalne życzenia dla Namelessa jako że rozpoczął ten temat <oczywiście do wglądu dla wszystkich> !! Wesołych Świąt !!
https://www.dancingsantacard.com/?santa=2948635
Najpierw dla wszystkich życze wszystkiego najlepszego, zdrowia przedewszystkim a do tego wytrwałości i cierpliwości zarówno w malowaniu jak i w życiu. Mam nadzieje że się na CoC spotkamy w takim samym składzie w przyszłym roku. Licze też na spotkanie z wami na jakimś GD!!
WESOŁYCH ŚWIĄT!
A teraz specjalne życzenia dla Namelessa jako że rozpoczął ten temat <oczywiście do wglądu dla wszystkich> !! Wesołych Świąt !!
https://www.dancingsantacard.com/?santa=2948635
-
Karpiu
RE: [PL] Wesolych Swiat
Ja postaram sie byc szybki i zwiezly.
Zycze wam szatanskich swiat i kazda praca byla lepsza od poprzedniej !
Zycze wam szatanskich swiat i kazda praca byla lepsza od poprzedniej !
-
Wisnia