Jeśli chcecie pokazać swoje *ukończone* prace, to trafiliście we właściwe miejsce
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
szczurek_ wrote:Mnie się podoba Wszelkie "ale" napisałem już na BP (nie będę się powtarzał) bo po co
To żeś się chłopie wysilił....
Podałbyś, leniu jeden, chociaż linka dla tych co to nie bywają albo nawet nie wiedzą co to BP. Bo post typu "piszę, żeby powiedzieć że napisałem" to dla mnie za wiele nie wnosi.
A poza tym skoro już napisałeś, to mogłeś tu chociaż zacytować własną wypowiedź, żeby inni wiedzieli o czym mówisz.
Bo niedługo zacznę ci odpisywać: "w myślach mam gotowy komentarz do twojej pracy, ale nie będę go wpisywał bo po co "
@Alucard - sorki, przeoczyłem faktycznie... Wampiry się malują, na dniach fotki Varghulfów, ostatniego nekromanty i wampira na latajacej paskudzie No i jazda, ale to później
Heh, a co będzie na drugi rok, się zobaczy. Ale chyba w pojeździe się znów sprobuję
Napisze tutaj bo znowu coś na CoC nie mogę się zalogować
Uwaga będzie krytyka ,wiec ... Chyba lepsza niz nadmierne słodzenie
Mam kilka zastrzeżenie ,a mianowicie :
Podstawka ... jest po prostu pusta i jakaś taka ... Pokusiłbym się o walniecie piasku do samych krawędzi (taka wielka decha w ogóle nie zapełniona ) .Możan by wtedy dać jakieś zasieki ,skałki czy inne ruiny tzn. coś co y urozmaiciło ,bo póki co to lepiej bez niej wygląda
Dwa to z pewnością jak ktoś na CoC zauważył ,że trochę nudny ... (taki brudny czołg i tyle ) .Brakuje mi jakiś urozmaicających fragmentów na samym figsie tzn. załoga krzątająca się po czołgu itp. Luknij na na czołg z II miejsca (są tam jakieś łańcuchy ,bąble i inne czaszki ...) .Nie wygląda tak pusto jak twój .
Niemniej praca fajna i cieszę się ,że udało ci się zdobyć demonka
Zabrudzenia są kozackie Żałuje ,że nie mogłem na żywo oblukać
hehe wszystko już napisaliście jak by ktoś wyczytał to z moich myśli
Gratuluję Sławolu wygranej, uszkodzenia fajne, FH tak samo, ale z tym brudem, to ja bym się trochę bardziej kontrolowała (nie wszędzie i nie wszystko? - jakie ładne hasło )
Zwyczajnie żal d... ściska, że nie przysiadłeś nad nim jeszcze jednego dnia, żeby dopracować detale