Podstawka zdecydowanie pomaga, dodaje odpowiednia perspektywe.
Z tym swiatlem do nie do konca tak to sobie wyobrazalem (inna sprawa ze sam bym tego nie umial wykonac) ale teraz tez jest OK.
[PL] Pracownia Galharena, czyli powrót Jedi [15.03.13 BSB ]
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Całkiem konkretny upgrade mojej galerii, tak jak kiedys obiecalem, wrzuce troche nowych fotek mojej armii:
Czesc prac jest stara, ale chyba sie tu nie pojawila wczesniej, albo sie pojawila na okropnych zdjeciach
Generalnie bardzo przyjemnie sie gra taka armia, mam jeszcze unit 20 swordmasterow pomalowany, ale ze to byly moje pierwsze figurki odstaje kolorystycznie i technicznie od reszty (nawet jak na tt).
Osobiscie strasznie mi sie podobają dragon princes, dosc efektowny oddzial, z podstawki z tylu wystaje jeszcze ogon smoka, czego niestety nie widac juz na zdjeciu.
Na pierwszy ogień Dragoni:
Click to see full-sized image
White Lions:
Lepsze foto maga:
Archers:
Spearmen:
Rydwan:
Silver Helms (niekiedy robia jako dragoni...)
Czesc prac jest stara, ale chyba sie tu nie pojawila wczesniej, albo sie pojawila na okropnych zdjeciach
Generalnie bardzo przyjemnie sie gra taka armia, mam jeszcze unit 20 swordmasterow pomalowany, ale ze to byly moje pierwsze figurki odstaje kolorystycznie i technicznie od reszty (nawet jak na tt).
Osobiscie strasznie mi sie podobają dragon princes, dosc efektowny oddzial, z podstawki z tylu wystaje jeszcze ogon smoka, czego niestety nie widac juz na zdjeciu.
Na pierwszy ogień Dragoni:
Click to see full-sized imageWhite Lions:
Click to see full-sized imageLepsze foto maga:
Click to see full-sized imageArchers:
Click to see full-sized imageSpearmen:
Click to see full-sized imageRydwan:
Click to see full-sized imageSilver Helms (niekiedy robia jako dragoni...)
Click to see full-sized image-
Alexander
-
DEMON_COLOR
ejjj to i ja tez cos powiem
Nic nowego pewnie ale dorzuce swoje 
The best z calosci zdecydowanie MAG ;D Strasznie mi sie podoba malowanie niebieskiej szaty
Naprawde rewela - i te subtelne delikatne wzorki nadaja swietnego klimatu
Pozatym plus za oczy - swiecace oczy u elfow RZADA ;D Wkoncu fantasy a to dla mnie najbardziej czarodziejska rasa ( mimo tego ze pedzie =PP)
Jezeli chodzi o dragon proncow - to sztandar przykuwa uwage natomiast reszta....no kurde poprostu zabija wszystko ten plaski niebieski i zolty ;// jak go tak duzo to wolalbym wycieniowany mocniej (czytaj wiekszy kontrast) widziec
Natomiast juz WHITE LIONSI wygladaja OK
bo mniej miejsca na zolty i niebieski ;D
ALe calosc jak na armie do grania to rewela
JEstem na TAK ! chylinska na nie ale przechodzisz dalej
D_C
The best z calosci zdecydowanie MAG ;D Strasznie mi sie podoba malowanie niebieskiej szaty
Jezeli chodzi o dragon proncow - to sztandar przykuwa uwage natomiast reszta....no kurde poprostu zabija wszystko ten plaski niebieski i zolty ;// jak go tak duzo to wolalbym wycieniowany mocniej (czytaj wiekszy kontrast) widziec
Natomiast juz WHITE LIONSI wygladaja OK
ALe calosc jak na armie do grania to rewela
JEstem na TAK ! chylinska na nie ale przechodzisz dalej
D_C