[PL] Spotkania malarskie w Wawie
-
elvers
-
Alexander
-
Alexander
Dzieki, apropo spotkania to było bardzo gites jak na pierwszy raz, dobra atmosfera, ludzi było trochę. Wielkie podzięki dla Przemasa i Cukra którzy widać, że poświęcili trochę czasu aby to wszystko ogarnąć przygotować....Dobre spotkanie, dwoiedziałem sie na pewno bardzo fajnych przydatnych rzeczy od Bohuna i Przemasa( np. że w sklepie dla artystów mozna kupić pigment 4 razy większy niż w sklepie modelarskim za 6 razy mniejszą kwotę kasy ;p). Było fajnie, słyszałem nawet, ze ma się ukazać jakiś mroczny materiał ale Ciiiiii....
Co do nastepnego spotkania to nie wiem kiedy ale wiem, że będziemy się brać za battle demage i weatheringi
Co do nastepnego spotkania to nie wiem kiedy ale wiem, że będziemy się brać za battle demage i weatheringi
-
CUKIERas
Aloha!
W tym tygodniu a dokładniej w niedzielę o godzinie 13.30 spotykamy się na pivne rozrywki intelektualne tradycyjnie w paradoxie -zapraszamy wszystkich chętnych i spragnionych
przytargajcie jakieś figurki malowania nię będzie ale chcemy sobie luźno pogadać, popodglądać nad czym pracujecie i na żywca obgadać prace. Jeśli ktoś popełnił cosik w temacie metalików jego świętym obowiązkiem wobec ojczyzny jest ową pracę przytargać ze sobą. Amen Bracia i Siostry i do ZOO w Paradoxie.
cukier
ps. osoby niepijące oczywiście również zapraszamy
W tym tygodniu a dokładniej w niedzielę o godzinie 13.30 spotykamy się na pivne rozrywki intelektualne tradycyjnie w paradoxie -zapraszamy wszystkich chętnych i spragnionych
cukier
ps. osoby niepijące oczywiście również zapraszamy
-
Alexander
-
elvers