[PL] GOLDEN DEMON Polska 2008

Informacje i dyskusje o imprezach związanych z malowaniem - specjalnie dla rodaków :)
Locked
mahon
Super Villain
Super Villain

Post by mahon »

ARBAL wrote:mam wrażenie, żę jeśli nie korzysta się z tego forum to ciężko znaleźć jakieś info w sieci....
pozdrawiam :)
też mam podobne wrażenie...
ale przynajmniej wiesz już gdzie szukać takich informacji :mrgreen:
-- Mahoń

Image

Back in the garage with my bullshit detector
Ana
Painting Mum
Painting Mum

Post by Ana »

Arbal: Miło poznać :D pamiętaj o plakietce z ksywką jak będziesz się pakować.
-- Ańa

Image
ARBAL

Post by ARBAL »

Dzięki za szybką odpowiedź, pewnie to wszystko było juz w tm temacie ale na przelecenie 21 ekranów trzeba mieć czas :)
Image
Wisnia

Post by Wisnia »

Co do tych plakietek...
Wiem już, że na GD wystawić się nie zdołam (matura). Zdecydowanie za późno zabrałem się za robotę i po prostu nie wyrobiłem. :? Zatem, czy mam zabierać jakąś plakietkę ze swoim nickiem? Mówiłaś Anu (Ana? Chyba, ze mogę zwracać się Ania :wink:), ze potrzebne są tylko malarzom. Jeśli ktoś niestety nie startuje w GD a na samej imprezie będzie (GD jak również tej..hmm.. integracyjnej), ma takową sobie przypinać?

Pozdrawiam

Wisnia
Kyrielejson

Post by Kyrielejson »

A ja się nie chwaliłem, że będę? :P

No więc będę. Niestety nie będę się wystawiać (ZNOWU nie będę), bo zabił mnie wesoły początek roku akademickiego. Mam tu mały politechniczny sajgon i nawet zlecenia zeszły na drugi plan.

Inna sprawa, że w miejscu, w którym obecnie mieszkam, nie mam warunków do malowania.

Mam jedną prośbę i jedną propozycję:

1. Prośba. Znajdzie się miejsce noclegowe dla biednego studenta? Średnio u mnie z finansami i nocka w motelu/pensjonacie zabije mnie niechybnie.

2. Propozycja. Jadę autem z Górnego Śląska i będą miejsca wolne. Dwa albo nawet trzy. Paliwo podzielone na pięć osób wyjdzie o niebo taniej niż pociąg. Na razie trasa zaczyna się w Rudzie Śląskiej i jadę przez Gliwice, ale da radę podskoczyć po kogoś gdziekolwiek na terenie aglomeracji.
Są chętni? Wyjazd w piątek/sobotę rano, powrót w niedzielę po południu/wieczorem.
Chętnych proszę o kontakt via gadu - 4058797 albo mejlowo kyrie9 [at] gmail.com

Pozdrawiam,
kyrie.
ARBAL

Post by ARBAL »

Ana: jeśli uda mi się być to0 będe miał na soboe tshirt z ksywka :), jutro sie dowiem czy nie spedze przyszłego weekendu w pracy....
Image
Ana
Painting Mum
Painting Mum

Post by Ana »

Wisnia wrote:Co do tych plakietek...
Mówiłaś Ańa [czyt. Ania] , ze potrzebne są tylko malarzom. Jeśli ktoś niestety nie startuje w GD a na samej imprezie będzie (GD jak również tej..hmm.. integracyjnej), ma takową sobie przypinać?
No ale przecież jesteś malarzem :!: To że nie wystawiasz się w konkursie, to nie podważa tej kwestii.

Poza tym szykują się "czasoumilacze" (drobne konkursiki), więc masz szansę jeszcze coś wygrać :twisted:
-- Ańa

Image
Wisnia

Post by Wisnia »

Już zacieram ręce z uciechy :twisted: A tak na poważnie, to całkiem sympatyczny weekend się szykuje :)
Co do nicka (Twojego na forum) to nie musiałaś aż tak tego podkreślać :wink: Spotkałem się już z paroma przypadkami, gdzie ktoś nazwany na forum po imieniu śmiertelnie się za to obrażał... Zatem lepiej jest być choć trochę zapobiegliwym :wink:

PS: Wiadomo już coś na temat trwania imprezy? Tej w lokalu, po GD. Mam nadzieję, że potrwa choć do trzeciej nad ranem, gdyż do Poznania wybieramy się z kumplem w ciemno i możemy mieć mały problem ze znalezieniem odpowiedniego noclegu :D

Pozdrawiam

Wisnia
dead

Post by dead »

Aniu ten czerwony razi mnie ... lepszy by byl bialy czy jakis jasny niebieski badz nawet i zolty :d
mahon
Super Villain
Super Villain

Post by mahon »

1. Mahon
2. Ana
3. Illusionrip
4. Asia
5. Espoo
6. Nameless
7. Kuczek
8. Dead