[PL] Dead Workshop - w koncu przyszla na mnie pora !
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat nie ukończonych modeli. Jeśli macie fotki gotowych prac, to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z WIPami.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat nie ukończonych modeli. Jeśli macie fotki gotowych prac, to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z WIPami.
Figurka bardzo ładna! Niebieska zbroja wyszła Ci świetnie, tak samo jak nmm. Średnio mi pasują orle skrzydła (kolorystyka) bo technicznie są fajne. Podstawka również ciekawa. Z ką wziąłeś kolumnę? Bo czegoś takiego z tym że odrobinę mniejszego. Takiego żeby się na 25mm podstawce zmieściło, a wracając jeszcze do Twojego figsa to jak już wspominałem bardzo mi się podoba 

https://allegro.pl/item448088306_zniszcz ... go000.html
https://allegro.pl/item450801478_kolumny ... go000.html
te kolumienki mialem i sie nadadza na 25x25 gdyz ich srednica to okolo 20mm
https://allegro.pl/item450801478_kolumny ... go000.html
te kolumienki mialem i sie nadadza na 25x25 gdyz ich srednica to okolo 20mm
[PL] Dead Workshop - w koncu przyszla na mnie pora !
No i ladnie wyszlo, dead! Pegaz bardzo mi sie podoba, podstawke tez dobra skomponowales, ale jednak jezdziec jest dalej troche "lodowy"... troche za jaskrawy oglonie mowiac
Ale praca ladna!
Oto najnowszy HElficki twor...
Click to see full-sized image
proste kilkugodzinne malowanie -> glownie cwiczenie kontrastow na nmm -> to jeszcze nei to ale juz blizej jak dalej ...
a tu pro zdjecia mojej malej reedycji kratkowych brytfancow
jak tylko przyjda do mnie ultrasy zaczne malowac cos co nie jest fantasy
pozdro -> wracam do pracy gdyz jestem strasznie zapracowany
Click to see full-sized imageproste kilkugodzinne malowanie -> glownie cwiczenie kontrastow na nmm -> to jeszcze nei to ale juz blizej jak dalej ...
a tu pro zdjecia mojej malej reedycji kratkowych brytfancow
Click to see full-sized imagejak tylko przyjda do mnie ultrasy zaczne malowac cos co nie jest fantasy
pozdro -> wracam do pracy gdyz jestem strasznie zapracowany
Obie figurki bardzo eleganckie, na pierwszy rzut oka wrecz swietne. Jesli takie cos zajmuje Ci tylko kilka godzin, to chyba trzeba by oglosic jakis konkurs w "speed painting" bo coraz wiecej osob zglasza takie nieprzecietne talenty 
Udal Ci sie ten patent z mocowaniem pegaza w locie, zamiast tej kretynskiej kolumienki, ktora mnie zawsze odrzucala od modeli "latajacych". Swietny pomysl!
Udal Ci sie ten patent z mocowaniem pegaza w locie, zamiast tej kretynskiej kolumienki, ktora mnie zawsze odrzucala od modeli "latajacych". Swietny pomysl!
Tak jest, mnie też się podoba upozowanie pegaza
Moim zdaniem wyszło Ci dynamicznie i niebanalnie.
Kontrasty mocne, warstwy cholernie się odcinają od siebie, ale kurcze pociągnięcia wyszły Ci płynnie i umiejscowione idealnie. Dzięki temu praca prezentuje się dużo lepiej niż wiele innych pomalowanych w takim czasie. Wprawiłeś się i to widać. Ciekawe co wymyślisz na GD
Kontrasty mocne, warstwy cholernie się odcinają od siebie, ale kurcze pociągnięcia wyszły Ci płynnie i umiejscowione idealnie. Dzięki temu praca prezentuje się dużo lepiej niż wiele innych pomalowanych w takim czasie. Wprawiłeś się i to widać. Ciekawe co wymyślisz na GD
Jest to moja najnowsza praca -> jeszcze jest pare elmentow ktore poprawie przed wysylka ale generalnie prezentuje sie tak (mowa o pazurach i takich tam drobiazgach ktorych wieczorem nie bylem w stanie zauwazyc - musze tez uplynnic i polepszyc szarfe na toporze):
Jest to praca w duzym % stworzona na ostatnim GD i wykonczona w domu. Po poprawkach i lepszych zdjeciach mam nadzieje ze bedzie bardziej zjadliwa jak teraz.
pozdro
Click to see full-sized imageJest to praca w duzym % stworzona na ostatnim GD i wykonczona w domu. Po poprawkach i lepszych zdjeciach mam nadzieje ze bedzie bardziej zjadliwa jak teraz.
pozdro