[PL] GOLDEN DEMON Polska 2008

Informacje i dyskusje o imprezach związanych z malowaniem - specjalnie dla rodaków :)
Locked
Tomi

Post by Tomi »

Widzę Efliak, że masz ochotę na starcik... Powiesz nam co konkretnie szykujesz na Bloodsy ? ;>
szczurek_

Post by szczurek_ »

Kurcze ja się strasznie ,że tak powiem zagrzałem na udział ... :wink: Będę sie starał wpaść (nawet tylko w dzień konkursu) .W sumie sam bydłowóz do Poznania bez noclegu itp. może wyjść nie tak drogo :wink:
Image
Gildor

Post by Gildor »

Nie wiem jeszcze. Arwene albo komisarza. Można widzieć do jakiej kategorii Ty startujesz?? :?: I co malujesZ?
Image
Tomi

Post by Tomi »

Ja w żadnej kategorii nie startuję i nic na konkurs (GD/Bloods'a) nie maluje...
Nie potrafię porządnie wycieniować szat, to co tu mówić o konkursie... Ale spotkać się z chęcią spotkam... :)
I pooglądam znakomite pracę naszych malarzy :D Co mnie bardzo cieszy, że zobaczę znakomite prace Polaków :)
Wisnia

Post by Wisnia »

Hmm... GD bedzie na PGA? Dziwne, dziwne... Tym bardziej, ze widze tam same gry komputerowe, a o GD nie ma nawet wzmianki...

Pozdrawiam

Wisnia
Tomi

Post by Tomi »

Wiśnia wlazłeś na podstronę poświęconą właśnie Grą.... GD jak i reszta Bitewniaków są w dziale Fantasy ;)
Tomi

Post by Tomi »

Sorki za drugi post pod rząd... ;/

Wiśnia - https://www.fantasyarena.pl/ ;) na razie nie widzę wzmianki o GD.
Jedynie Figurkowy Konkurs Malarski cokolwiek to znaczy...
Wisnia

Post by Wisnia »

Ach, faktycznie, mea culpa. Choc dzial gier komputerowych prezentuje sie bardziej okazale, nie powiem :wink:.

Jednak to GD bedzie troche kosztowało :wink: Sam wstep na PGA to 23 zl, a doliczyc trzeba jeszcze dojazd, zrzutke na lokal i nocleg... Kupa kasy, kupa kasy.
mahon
Super Villain
Super Villain

Post by mahon »

-- Mahoń

Image

Back in the garage with my bullshit detector
CUKIERas

Post by CUKIERas »

aloha!
Rodacy uwaga może mega głupio brzmiące,ale ważne pytanie-czy ktosik bardziej obeznany mógłby mi podpowiedzieć, jak na takowym konkursie zapatrują sie na "intymne detale figurki" - kuśka może wystapić?czy raczej pominąć ten element w figurce (rzeźbionej) co by nie narazić się na dyskwalifikację-dziękować z góry za wszelkie podpowiedzi.
pozdrawiam
cukier
Locked