[Pl] Zardzewialy Eljot

Jeśli chcecie pokazać swoje *ukończone* prace, to trafiliście we właściwe miejsce
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
IRKUCK

RE: Re: [Pl] Zardzewialy Eljot

Post by IRKUCK »

Makiety robia wrazenie, przwidujesz robic makiety inne tematycznie np. dzungle, stare swiatynie, bagna, itd??
....::::Dar Makabere Tanza Des Vampires:::....
Image
mahon
Super Villain
Super Villain

Post by mahon »

zazdroszcze nowemu wlascicielowi tak slicznych makiet. ta krasnoludzka podoba mi sie bardziej, ale i ta do 40k bym nie pogardzil.
oczywiscie gdyby bylo mnie stac i mialbym gdzie to trzymac...
-- Mahoń

Image

Back in the garage with my bullshit detector
Eljot

Re: [Pl] Zardzewialy Eljot

Post by Eljot »

Slawol wrote:
No Ty i Vazhyl, nie? ;) Cos tam sie udziela przy tych makietach chyba? Chyba ze sie pogubilem...

Dlatego po wysypie ostro zniszczonych i zardzewialych makiet ta krasnoludzka jest mila dla oka odskocznia :) I po prostu w calosci mi sie podoba i nic bym w niej nie zmienial :)
Vazhyl udziela sie finansowo, organizacyjnie, logistycznie i fotograficznie... natomiast wszystkie dotychczasowe makiety to juz wynik tylko i wylacznie mojej pracy i chorego umyslu :wink:

Dzieki za opinie Slawol, a co do krasnoludzkiej makiety to pierwsza tego typu i nie do konca jestem z niej zadowolony. Przy nastepnej dokladniej rozplanuje przestrzen "uzytkowa" do wystawiania figurek...

@Demi - moglbym cos ci podeslac, ale nie mam twojego adresu...

@IRKUCK - pewnie tak, mam sporo roznych pomyslow. Poniewaz stalem sie posiadaczem pudla z elementami budynkow do WH40k to robie teraz przewaznie ruiny w takim klimacie. Zostalo mi juz ich bardzo niewiele podobnie jak elementow z Technologa to wkrotce skoncze robic ruiny w klimatach SF. Na dwie, trzy wystarczy... wiecej dluzej katowac was rdza nie bede :)
Choc z drugiej strony mam pudlo z roznym szmelcem komputerowo-hydrauliczno-elektronicznym... na postapokaliptyczne tereny jak znalazl :wink:
Do fantasy robie niewiele, raczej w skali 10mm... w planach mam zrobienie dla siebie wystawki dla mojej armii wampirow...

Kiedy to nastapi nie wiem, bycie bezrobotnym jednak zniecheca do robienia czegokolwiek :cry:

mahon wrote: oczywiscie gdyby bylo mnie stac i mialbym gdzie to trzymac...
podobno nie biore duzo za makiety... a nawet niektorzy twierdza ze smiesznie malo... no ale jak nie masz miejsca to szkoda :wink:
Demi_morgana
Chest of Colors
Chest of Colors

RE: Re: [Pl] Zardzewialy Eljot

Post by Demi_morgana »

demi_morgana(at)o2.pl or info(at)sciborminiatures.com :D
thanks in advaaaaaaaaaaaance!!!!!!!
Image

Hobby blog

Katoliku uważaj!
dead

Post by dead »

te makiety to jest odpal ... kurde kazda nastepna coraz bardziej mi sie podoba i coraz wiekszy szacun wzbudza -> podziwiam ...
Eljot

Post by Eljot »

Zostalo mi jeszcze kilka elementow z Imperial City i postanowilem je wykorzystac do zrobienia prostych i nieskomplikowanych makiet - przeszkadzajek lub specjalobdzektiwow :) Widzac zdjecia jednej z nich moj bratanek mial rzec - "o jaka fajna makietka... wyglada jak taki starodawny toi-toi..." eh, dziecieca wyobraznia...
no i wyszlo ze zrobilem sracz dla spejsmarinow :)

ImageClick to see full-sized image

na szczescie pozostale nie skojarzyly sie z niczym szczegolnym :D
Demi_morgana
Chest of Colors
Chest of Colors

Post by Demi_morgana »

nie przesadzaj, w koncu nawet sam imperator musi czasem zwlec dupsko ze zlotego tronu i bujnac sie gdzies piechota... :whistle: :wink:
Image

Hobby blog

Katoliku uważaj!
Slawol
Perpetuum Mobile
Perpetuum Mobile

[Pl] Zardzewialy Eljot

Post by Slawol »

Hahahaha, mogelm nie czytac opisu, wtedy bym powiedzial, ze to ladna makieta, tak po prostu... Teraz to jest zlosliwy wychodek - jak kogos pogoni za potrzeba, to i tak ma jeszcze pod gorke :twisted:

A tak serio, to calkiem sympatyczny obiekt, podoba mi sie kolorystyka i schody. Brakuje mi tu jednak malej, choc czesciowej ilosci jakiejs roslinnosci zgniej, starej (rahityczne korzenie, jakies konary moze), bo podloze jest troche puste, poza paroma gratami i kamieniami... :)
Pozdrawiam/Best regards
Sławomir Borysowski

Image

Let’s put a smile on that face!
Nameless
The Better Choice
The Better Choice

Post by Nameless »

Slawol wrote:Teraz to jest zlosliwy wychodek - jak kogos pogoni za potrzeba, to i tak ma jeszcze pod gorke
jak nie urok, to sraczka...
jak nie sraczka, to schody...
:mrgreen:
Image
Tomi

Post by Tomi »

Nameless wrote: jak nie sraczka, to schody...
:mrgreen:
Jak nie schody to...
zamknięty kibel ;)

Makietka bardzo mi się podoba i po fakcie na pierwszy rzut oka nie przedstawia mi tojtoja, a po prostu pozostałość po jakiejś kapliczce, czy ucś ;)
A wracając do kibla... Rozumiem, że ten tojtoj jest na drobne ? Bo kasjera nie widzę ;P
Post Reply