[PL] Play Mini Of the year

Informacje i dyskusje o imprezach związanych z malowaniem - specjalnie dla rodaków :)
IRKUCK

Post by IRKUCK »

ofc sobie żartuję :) i ogólnie bardzo podoba mi się cała akcja :) dzięki takiemu konkursowi ciągle coś się dzieje i rozwija, malowanie :)
....::::Dar Makabere Tanza Des Vampires:::....
Image
Slawek

Post by Slawek »

Z newsów... Black tree design znalazło się na liście sponsorów maja i czerwca :)
Dla zwyciężców maja bedą jakieś symboliczne farbki, w czerwcu może jakies ich figurki...
Fojtek

Post by Fojtek »

Żeby uściślić:

Jest to konkurs malarski dlatego uznałem że farbki będą najlepszą nagrodą. Niestety farbki nie są produkowane przez Black Tree dlatego lista gratisów jest ograniczona :(. Tak czy inaczej po negocjacjach z Black Tree Design mam nadzieję że w następnych miesiącach nagrody będą większe i w formie figurek :D.
mahon
Super Villain
Super Villain

Post by mahon »

Gratulujemy organizatorom i dziękujemy sponsorom.
Choć myślę, że większość malarzy (zwłaszcza tych, którzy konsekwentnie wymiatali w konkursie) farbek ma pod dostatkiem ;)
-- Mahoń

Image

Back in the garage with my bullshit detector
Demi_morgana
Chest of Colors
Chest of Colors

Post by Demi_morgana »

no i fajnie ze BTD zakorzeniło sie w polsce :)
Image

Hobby blog

Katoliku uważaj!
MartiusMarsGradivus

Post by MartiusMarsGradivus »

ale farbek nigdy za wiele :wink: a swoją drogą to już dawno chciałem pokazać swoją figse w PMOTM a teraz jak takie nagrody będą to chyba nawet sie wezmę za moich merinsów :)
Slawek

Post by Slawek »

mahon
Super Villain
Super Villain

Post by mahon »

noooo, chłopaki, daliście czadu. nie wiem czy gdzieś udało się w polskich konkursach zgromadzić taką "wuchtę" sponsorów! :clap:
-- Mahoń

Image

Back in the garage with my bullshit detector
Post Reply