a wampirek nie jest moze jakis dopracowany ale fajna kolorystyka
[PL] Dead Workshop - w koncu przyszla na mnie pora !
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat nie ukończonych modeli. Jeśli macie fotki gotowych prac, to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z WIPami.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat nie ukończonych modeli. Jeśli macie fotki gotowych prac, to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z WIPami.
dzieki
- zreszta brata na fasta robione WE widziales i oceniales 
BTW smok 533$ goboski 213,5$ jestem z tego faktu bardzo ale to bardzo zadowolony
gdyz zarobek ponad 1000 a godzin pracy okolo 30 na armie gobo i smoka lacznie
wiec wychodzi ponad 30 ziko za godzine
- czyli ladna stawka ^^" ... no i rekordowa aukcja na moim koncie
-> szkoda ze dolar stoi tak slabo bo nawet nie 2,5
tylko marne 2,1 ziko ...
BTW smok 533$ goboski 213,5$ jestem z tego faktu bardzo ale to bardzo zadowolony
Ot takie malowanko na jebajca zdjecia slabe bo burza idzie i chmury straszne - rano zrobie lepsze foty - po wieczornych drobnych poprawkach (w stylu wyrownanie kresek + oczyszczenie paru miejsc)
Click to see full-sized image
ale na razie mozna zobaczyc mniejwiecej jak ta praca wyglada ...
Click to see full-sized imageale na razie mozna zobaczyc mniejwiecej jak ta praca wyglada ...
To tyle male poprawki ale przynajmniej figsa bedzie juz wek ... Ogolem jest git bo pocwiczylem sobie pare elementow i akurat z nich jestem zadowolony 
pozdro
Click to see full-sized imagepozdro
Click to see full-sized imagefinalna wersja - poszlo na aukcje - nie jestem tylko przekonany do szlaczkow z przodu na zolci ... wydaje mi sie ze przekombinowalem a potem ciezko byloby je zamalowywac ... coz - ale kula byla dobrym pomyslem choc jej wykonanie nie koniecznie jest takie jakie bym chcial aby bylo ... coz ale tak jakos nie mialem ku temu polotu
-
Eliash
podoba mi sie wszystko, oprocz jednej rzeczy:P zlote elementy malo swiecą... brakuje im blasku, tak samo kula, juz jak ogladalem wczesniejsze foty, to widzialem ze cos z nia nie tak... troche przyciemniles, ale brakuje blasku, i gladkich przejsc, wtedy wygladalaby lepiej, ale oglnie figurka pomalowana czysto i fajnie;]
2 rzeczy podobają mi się najbardziej
Twarz - robi wrażenie jakbyś uchwycił go w ruchu (wrażenie fotograficzne)O w tym momencie mówił do kogoś: A Ty co? Liter nie znasz?
No i podoba mi się książka. IMO jest prawdziwą ozdobą.
Nie podoba mi się nieczystość we wgłębieniach między białymi falbanami spódnicy (jeśli już mam się doszukiwać co mógłbyś zrobić lepiej)
i FH na pelerynie. Niestety na mnie robi wrażenie nieukończonego. Fajnie jest rozplanowany, wzór też atrakcyjny i pasujący, ale niestety wygląda na nieskończony. Brakowało Ci cierpliwości, czy pewności siebie? Chodziło Ci o płomienny FH, czy złoty?
Na koniec dodam, że dla mnie złoto jest oki.
Muszę Ci pogratulować fajnie pomalowanego modelu.
Twarz - robi wrażenie jakbyś uchwycił go w ruchu (wrażenie fotograficzne)O w tym momencie mówił do kogoś: A Ty co? Liter nie znasz?
No i podoba mi się książka. IMO jest prawdziwą ozdobą.
Nie podoba mi się nieczystość we wgłębieniach między białymi falbanami spódnicy (jeśli już mam się doszukiwać co mógłbyś zrobić lepiej)
i FH na pelerynie. Niestety na mnie robi wrażenie nieukończonego. Fajnie jest rozplanowany, wzór też atrakcyjny i pasujący, ale niestety wygląda na nieskończony. Brakowało Ci cierpliwości, czy pewności siebie? Chodziło Ci o płomienny FH, czy złoty?
Na koniec dodam, że dla mnie złoto jest oki.
Muszę Ci pogratulować fajnie pomalowanego modelu.