[PL] Dead Workshop - w koncu przyszla na mnie pora !

Miejsce na prezentację i omawianie modeli, nad którymi ciągle pracujecie.
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat nie ukończonych modeli. Jeśli macie fotki gotowych prac, to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z WIPami.
IRKUCK

Post by IRKUCK »

bejcowne golbiny fajnie wygladaja ;) dobrze sobie radzisz z bejca :D
a wampirek nie jest moze jakis dopracowany ale fajna kolorystyka :D
....::::Dar Makabere Tanza Des Vampires:::....
Image
dead

Post by dead »

dzieki :D - zreszta brata na fasta robione WE widziales i oceniales ;)

BTW smok 533$ goboski 213,5$ jestem z tego faktu bardzo ale to bardzo zadowolony :D gdyz zarobek ponad 1000 a godzin pracy okolo 30 na armie gobo i smoka lacznie :D wiec wychodzi ponad 30 ziko za godzine :P - czyli ladna stawka ^^" ... no i rekordowa aukcja na moim koncie :P -> szkoda ze dolar stoi tak slabo bo nawet nie 2,5 :P tylko marne 2,1 ziko ...
dead

Post by dead »

Ot takie malowanko na jebajca zdjecia slabe bo burza idzie i chmury straszne - rano zrobie lepsze foty - po wieczornych drobnych poprawkach (w stylu wyrownanie kresek + oczyszczenie paru miejsc)

ImageClick to see full-sized image

ale na razie mozna zobaczyc mniejwiecej jak ta praca wyglada ...
dead

Post by dead »

To tyle male poprawki ale przynajmniej figsa bedzie juz wek ... Ogolem jest git bo pocwiczylem sobie pare elementow i akurat z nich jestem zadowolony ;)

pozdro
kacpero

Post by kacpero »

na Twoim miejscu poprawilbym tą kulę na różdżce czy jak to sie zwie.. więcej kontrastu - żeby tworzyla wrażenie szklanego magicznego obiektu :)
jak magiczna kula ;)
Stop competing with others. Start competing with yourself.
Image
dead

Post by dead »

finalna wersja - poszlo na aukcje - nie jestem tylko przekonany do szlaczkow z przodu na zolci ... wydaje mi sie ze przekombinowalem a potem ciezko byloby je zamalowywac ... coz - ale kula byla dobrym pomyslem choc jej wykonanie nie koniecznie jest takie jakie bym chcial aby bylo ... coz ale tak jakos nie mialem ku temu polotu :)
Eliash

Post by Eliash »

podoba mi sie wszystko, oprocz jednej rzeczy:P zlote elementy malo swiecą... brakuje im blasku, tak samo kula, juz jak ogladalem wczesniejsze foty, to widzialem ze cos z nia nie tak... troche przyciemniles, ale brakuje blasku, i gladkich przejsc, wtedy wygladalaby lepiej, ale oglnie figurka pomalowana czysto i fajnie;]
mahon
Super Villain
Super Villain

Post by mahon »

Dla mnie złote elementy (poza freehandami) świeca wystarczająco. Za to kuli brakuje gładkości...
-- Mahoń

Image

Back in the garage with my bullshit detector
IRKUCK

Post by IRKUCK »

hehe właśnie maluję ten model :P no i jak dla mnie to FH na plecach i kula słabo wyglądają a tak po za tym fajna praca :)
....::::Dar Makabere Tanza Des Vampires:::....
Image
Ana
Painting Mum
Painting Mum

Post by Ana »

2 rzeczy podobają mi się najbardziej :)
Twarz - robi wrażenie jakbyś uchwycił go w ruchu (wrażenie fotograficzne)O w tym momencie mówił do kogoś: A Ty co? Liter nie znasz?
No i podoba mi się książka. IMO jest prawdziwą ozdobą.

Nie podoba mi się nieczystość we wgłębieniach między białymi falbanami spódnicy (jeśli już mam się doszukiwać co mógłbyś zrobić lepiej)
i FH na pelerynie. Niestety na mnie robi wrażenie nieukończonego. Fajnie jest rozplanowany, wzór też atrakcyjny i pasujący, ale niestety wygląda na nieskończony. Brakowało Ci cierpliwości, czy pewności siebie? Chodziło Ci o płomienny FH, czy złoty?

Na koniec dodam, że dla mnie złoto jest oki.
Muszę Ci pogratulować fajnie pomalowanego modelu.
-- Ańa

Image
Post Reply