Duży model, dużo farby...
Pierwsze, co się od razu rzucało w oczy już w fazie WIP, to podstawka, bardzo bogata kolorystycznie i pomalowana naprawdę z polotem i pomysłem. No i miły dodatek w postaci ptaszka dopełnia reszty
A smok też niczego sobie

Co prawda gdzieniegdzie brakuje mi głębszych cieni i odwrotnie - jeszcze ze dwóch rozjaśnień, bo kolorystycznie to mi odpowiada

Twarz księcia jest za ciemna, jak dla mnie... Bardzo ładnie za to wyszedł jego płaszcz, ni to żółty, ni to ciemnozłoty... Wycieniowany i wyróżniający się element. Jeśli chodzi o drugiego jeźdźca, to podoba mi sie bardziej, niż pierwszy. Poza tym bardzo ładną, kontrastową tarczę ma

I ten kamień w środku, taki głęboki, wygląda na zdjęciu naprawdę, jak szklany
A i freehandy na swoich miejscach, zawsze to ciekawsze, niż puste pole, zawijasy i różne wzorki zawsze przyciągną uwagę
I tyle, w sumie model udany, rzucają się w oczy poszczególne elementy pomalowane dobrze, ale są też momenty troszkę słabsze, przynajmniej tak to na zdjęciu wygląda - np. głowa smoka, jakaś taka jednokolorowa... tu mi właśnie jakiegoś washa brakuje i paru wyciągnięć... taka "plama" z niej... Za to kolce na grzbiecie aż biją po oczach i bardzo ładnie się prezentują
Najważniejsze, że dobrnąłeś do szczęśliwego finału z tym modelem i to się liczy