[PL] Nora Sławola [17.03.17 - Cornelius]
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
RE: [PL] Warsztat Slawola
ja psulem inne rzeczy 
a mozna prosic o CMON linka albo jakis inny sznurek pod ktorym mozna znalezc fotke delfa/oryginalu??
Stop competing with others. Start competing with yourself.

-
Nameless
- The Better Choice

oryginal
Click to see full-sized image
@Mahon - czyli tylko slynnego tytana Hortwertha demontowales? Ten tytan to cala juz historia osobna
Click to see full-sized image@Mahon - czyli tylko slynnego tytana Hortwertha demontowales? Ten tytan to cala juz historia osobna
-
Demi_morgana
- Chest of Colors

na pewno swietnie sie maskuje pośród tygrysów w naggatoth 
dzieki za fotke 
Stop competing with others. Start competing with yourself.

niestety ten pomysł do mnie za bardzo nie trafia - to też od razu było dla mnie minusem Sławolowej kopii....
a co do tytana - tak, tylko jemu się dostało ode mnie. ale za to porządnie i na widoku....
a co do tytana - tak, tylko jemu się dostało ode mnie. ale za to porządnie i na widoku....
[PL] Warsztat Slawola
Co kto lubi
Mi się akurat tak w 80% podoba, coś bym jeszcze zmienił. A tak w ogóle to model aż się prosi o typowe "ninja-malowanie", czyli na czarno
Jest taka wersja na CMON wykonana przez Landretha, jak dla mnie, to świetnie wygląda:
https://www.coolminiornot.com/105522
...Ach tak, Mahoń psuje modele? I to jeszcze publicznie, no no...
https://www.coolminiornot.com/105522
...Ach tak, Mahoń psuje modele? I to jeszcze publicznie, no no...
-
Nameless
- The Better Choice

no przeciez to asasyn jest, zabojca, musi byc na ciemno robiony 
nawet gdyby wyjsc poza ramy fluffu wfb, to facet w kapturze i masce raczej chce sie gdzies schowac, skradac przez cienie... a temu to stado tygrysow zostalo do maskowania sie...
tytan az prosil sie o uszkodzenie... Mahon mial pecha, ze to na niego trafilo przy przenoszeniu z polki na stol sedziowski. zreszta, na Arenie tez go rozlozyli na czesci
nawet gdyby wyjsc poza ramy fluffu wfb, to facet w kapturze i masce raczej chce sie gdzies schowac, skradac przez cienie... a temu to stado tygrysow zostalo do maskowania sie...
tytan az prosil sie o uszkodzenie... Mahon mial pecha, ze to na niego trafilo przy przenoszeniu z polki na stol sedziowski. zreszta, na Arenie tez go rozlozyli na czesci
[PL] Warsztat Slawola
Bo to Assassin Sabretooth jest 
Ha, zawsze można zrobić konwersję na pielęgniarza, zamiast miecza wlepić mu w rękę gigastrzykawę, a pod płaszczem umieścić jeszcze jakieś inne narzędzia i specyfiki
A maseczkę już ma.
A bo to pewnie taki tytan na magnesy był, jak smok dead'a
Dobra, zejdźmy już Mahonia :silenced:
Ha, zawsze można zrobić konwersję na pielęgniarza, zamiast miecza wlepić mu w rękę gigastrzykawę, a pod płaszczem umieścić jeszcze jakieś inne narzędzia i specyfiki
A bo to pewnie taki tytan na magnesy był, jak smok dead'a

Click to see full-sized image