Nameless wrote:kolorystyke. taki kamienny oltarz w srodku az sie prosi o cos wiecej niz szarosc zdrajbraszowana biela. albo metal wokol oltarza - czarny i drajbrasz srebrnym.
Co do oltarza... to chyba wina zbyt mocnego reflektora. Owa szarosc zdrajbraszowana wedlug ciebie biela to w rzeczywistosci triada RMS - czarny podklad a na to shodowed stone, stone grey i weathered stone. Rowniez czesc zaciekow "wyblakla" lub stala sie wlasciwie niewidoczna w silnym oswietleniu. Niestety w swietle dziennym nie bylo mozliwosci zrobienia zdjecia. A przy takim chyba najlepiej by bylo wszystko widac. Szczegolnie kolory na wspomnianym oltarzu.
Mowi sie trudno.
Co do grywalnosci... no coz, ja tam nie mialem problemu z ustawianiem w srodku figurek (mam w zwyczaju projektujac makiety przystawiac czasem figurki w celu sprawdzenia czy mozna w danym miejscu cos postawic). Problem moze polegac na tym, ze mam raczej smukle dlonie... ktos z wielkimi lapskami rzeczywiscie moze odczuwac dyskomfort z ustawianiem modeli wewnatrz budynku
Makieta rzeczywiscie inna od poprzednich. Monotonnosc - rzeczywiscie to problem, ktory bede musial rozwiazac, poprzez dokupienie paru dodatkowych farb. Majac bowiem ok 12 roznych kolorow to niestety odrobina za malo
A teraz cos kolejnego. W podobnej stylistyce. Pewnie dlatego, ze bardzo mi sie spodobal efekt jaki daje wspomniana triada. Idealnie maluje mi sie nia kolcki Hirsta. Na szczescie aby Was nie przynudzac mam zupelnie nowe pomysly na makiety... i ich malowanie
To jednak za jakis czas...
Click to see full-sized image
oczywiscie wiecej zdjec tutaj
https://www.jotte.com.pl/warforgephotos/ ... p?album=78