Jeśli chcecie pokazać swoje *ukończone* prace, to trafiliście we właściwe miejsce
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
no i konik skonczony od jutro biore sie za jezdzca a sztandar na deser zostawie oto fotki konika podstawka dosc uboga no ale takie bylo zyczenie klienta
Fjne te niby-harpie. podobny pomysl juz gdzies widzialem... ale tu jest przynajmniej dobre malowanie. Podoba mi sie. Jedyne co ja osobiscie bym zmienil to malowanie wlosow. By bylo inne niz te "plomienie" na rekach.
A kon jaki jest kazdy widzi
Harpie bardzo zacne. Duzy plus za skore i skrzydla - dla mnie te kolory w cieniowaniu zawsze byly wyzwaniem Jedyne co bym zmienil - i to tez kompozycyjnie a nie technicznie - to kolor szczypiec i wlosow... jakos mi do calej ponurej reszty nie pasuje. Szczypce chyba by fajnie wygladaly w jasnych brazach / koscianych kolorach. A wlosy moze ciemny rozowy... Ale w sumie ja widze tylko w 16 kolorach
harpie calkiem fajne
po lewej stronie konika na czerwonej szacie jest zadrapanie pozatym jakos dziwnie wygladaja kosci na glowie konia i czaszka na zadzie (sa zbyt biale i kolor w zaglebieniach do tego jakos nie pasuje IMHO przydalby sie jakis wash z bleczedbona z flesz łoszem ) no i niepodoba mi sie jeszcze kolor siersci konia bo jest zbyt ciemny
ciekawe jest to sloneczko, czerwien i metaliki a tak pozatym kolory jakos sie wydaja zlewac przez to ze jest w ciemnej tonacji, ale tylko mi sie moze tak wydawac