[PL] Umpa i jego wypociny...
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
-
Bu
@Bu z tymi sprayami różnie bywa raz sa dobre a raz robią psiukusy, topią powierzchnię figurki (plastikowej), albo osadzają się w taki jak tutaj u mnie sposób, choć mi to tam jakoś strasznie nie przeszkadza.
@Mahon metaliki jeszcze były "w drodze" na poniższych zdjęciach są już w sumie skończone ale jak to w wipach bywa nigdy nic nie wiadomo.
Mam nadzieje ze sie Wam spodoba. Dalej wiecie... piszcie jestem ciekaw co o tym myslicie, narazie tylko jedno zdjęcie, później wrzuce więcej.
Pozdrawiam Umpa
[rimg]https://img90.imageshack.us/img90/1927/lth3wj8.jpg[/rimg]
@Mahon metaliki jeszcze były "w drodze" na poniższych zdjęciach są już w sumie skończone ale jak to w wipach bywa nigdy nic nie wiadomo.
Mam nadzieje ze sie Wam spodoba. Dalej wiecie... piszcie jestem ciekaw co o tym myslicie, narazie tylko jedno zdjęcie, później wrzuce więcej.
Pozdrawiam Umpa
[rimg]https://img90.imageshack.us/img90/1927/lth3wj8.jpg[/rimg]
-
Eliash
A nie chciał byś się pobawić jeszcze trochę przy metalikach w glazowanie - podbarwienie kilkoma innymi kolorkami przeplatane metalikami? IMO Fajnie by pasowało tam lekkie przebarwienie również i turkusowym-portkowym. Ale w zasadzie chyba największą zmianę na pozytyw uzyskał byś podkreślając na ostrzu krawędzie. I tam gdzie zmienia kąt płaszczyzna, na ostrze. Kilka linii upewniło by, że ta broń ciągle jest sprawna i nie służy obecne za pałkę
(między innymi też i z tego powodu, pozbyłabym się tak wyraźnych śladów rdzy z ostrza - kilka glaze'ów z metalu)
IMHO idea fajna i spójna kolorystycznie
IMHO idea fajna i spójna kolorystycznie
Jabol Punk jak się patrzy 
Piękna praca
myślę jednakże ,ze przydało by sie coś jeszcze zrobić z ostrzem tego hmmm... tej broni
myślę ,że kilka glaze'ików jakimś ciemniejszym kolorkiem by nie zaszkodziło, to ostrze takie troszkę zbyt jaskrawe jest jak na mój gust. Poza tym jest wspaniale, naprawdę świetna praca 
Piękna praca