[PL] Siedziba Flameona ;)
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
-
- Chest of Colors
A oto i moja najnowsza praca, w końcu coś do Lotra Prince Imrahil of Dol Amroth. Niestety zdjęcia musiały być robione przy sztucznym świetle co niesamowicie psuje wygląd figsa, ale pewnie będę miał jeszcze okazję zrobić je przy świetle dziennym więc będziecie mogli go zobaczyć w pełni chwały a co na chwilę obecną o nim myślicie?
Click to see full-sized image
-
- Chest of Colors
-
- Sonny Crockett
No to wrzucam z dawna zapowiadane zdjęcia lepszej jakości.
ja tam nie wiem jak ta figurka wygląda. może coś w tym stylu?
Nie trzeba tego robić Photoshopem, wystarcza często porządna przeglądarka obrazków, albo darmowy GIMP, albo... USTAWIENIE BALANSU BIELI W APARACIE!
a samo malowanie ładne i gładkie. ten NMM mi się podoba. tyulko niebieskie elementy jakieś takie nudne i płaskie. i twarz jest taka sobie w porównaniu z np. NMMem
a samo malowanie ładne i gładkie. ten NMM mi się podoba. tyulko niebieskie elementy jakieś takie nudne i płaskie. i twarz jest taka sobie w porównaniu z np. NMMem
-
- Chest of Colors