[PL] Spotkanie przed Golden Demonem

Informacje i dyskusje o imprezach związanych z malowaniem - specjalnie dla rodaków :)
mahon
Super Villain
Super Villain

Post by mahon »

i Twoja w tym głowa! Obiecaj mu pojedynek w Warmaszynę!
-- Mahoń

Image

Back in the garage with my bullshit detector
hashmallum

Post by hashmallum »

No obiecuje - halo Demi ??
mahon
Super Villain
Super Villain

Post by mahon »

A ja tak po fakcie zastanawiam się tylko dlaczego tak wiele osób nie pojawiło się na sobotniej imprezie. Czyżby o niej nie wiedzieli? A może wolą się trzymać z dala od takiej bandy wariatów jak cała ta grupa, której udało się spotkać? ;)

W każdym razie - kto nie był niech żałuje! :P Zabawa była przednia, lokal - fantastycznie się sprawdził, a możliwość lepszego poznania innych figurkowców była niemal nieoceniona!
-- Mahoń

Image

mahon
Super Villain
Super Villain

Post by mahon »

DODAŁEM MOŻLIWOŚĆ KOMENTOWANIA FOTEK W GALERII PRZEZ ZAREJESTROWANYCH UŻYTKOWNIKÓW. JEŚLI NP. UDAŁO WAM SIĘ ROZPOZNAĆ SIĘ NA ZDJĘCIACH - WPISZCIE TO W KOMENTARZU, A JA WRZUCĘ TO DO OPISU ZDJĘCIA :)
-- Mahoń

Image

IRKUCK

Post by IRKUCK »

ja przegladam fotki, zaczynam czuc co stracilem :doh: ... za rok mam nadzieje ze nie bede mial takich niefajnych niespodzianek i pojawie sie :D:D
....::::Dar Makabere Tanza Des Vampires:::....
Image
Tomash

Post by Tomash »

mahon wrote:DODAŁEM MOŻLIWOŚĆ KOMENTOWANIA FOTEK W GALERII PRZEZ ZAREJESTROWANYCH UŻYTKOWNIKÓW. JEŚLI NP. UDAŁO WAM SIĘ ROZPOZNAĆ SIĘ NA ZDJĘCIACH - WPISZCIE TO W KOMENTARZU, A JA WRZUCĘ TO DO OPISU ZDJĘCIA :)
Wysypuje się. Najpierw mi zaoferowało ściągnięcie index.php (po naciśnięciu "wyslij", a potem przez parę sekund cały serwis wydawał się leżeć.
Ana
Painting Mum
Painting Mum

Post by Ana »

no właśnie mamy problem :? bo mamy tylu gości na stronie, że pęka w szwach. Wszystko będzie skorygowane :)
-- Ańa

Image
mahon
Super Villain
Super Villain

Post by mahon »

nic mi nie mów.... :oops:
muszę to naprawić...
-- Mahoń

Image

Demi_morgana
Chest of Colors
Chest of Colors

Post by Demi_morgana »

hashmallum wrote:Tym razem demiego na sile trzeba bedzie za habety wyciagnac :D
nic na siłe :snooty:
wypadło mi cos w ten weekend i nie mogłem przyjechac; poza tym i tak nie miałem nic pomalowanego na konkurs a nawet jakbym miał - nie sadze ze miałbym szanse cos wywalczyc :)
Image

Hobby blog

Katoliku uważaj!
-Muk-

Post by -Muk- »

Łaaaaa wreszcie udało mi sie naprawić kompa.

To będzie tak :

Gratuluje Hashowi, Przemasowi i całej reszcie warszawiaków zorganizowania fajnej imprezy integracyjnej. :) Mimo, że nie udało mi sie pogadać ze wszystkimi, skojarzyć kto jest kto w 100% to i tak bardzo mi sie podobało. :)

Konkurs był bardzo sprawnie przeprowadzony i wydaje mi się, że atmosfera tez była całkiem luźna. Bardzo sie ciesze, że statuetki i gratuluje reszcie zwycięzców. :) Poziom był bardzo wysoki jak na pierwszy raz tylko mogło by być więcej uczestników w niektórych kategoriach np. w Monster 40k. ;)
Post Reply