Super artykuł. pamiętam, że mówiłeś mi kiedy farbki P3 będą dostępne na rynku pojedynczo. Ale zastanawiam się czy Cytadela jako dystrybutor Hord i WM będzie też prowadziła sprzedaż farbek (na razie ich nie mają). Jeśli nie oni to kto ? Znowu Jama ??
z tego co wiem Cytadela będzie miała P3 w ofercie nie tylko w zestawach (jak obecnie), ale również na sztuki. poczekajmy jednak aż producent oficjalnie je w tej formie zacznie sprzedawać
Ale ja ślepy jestem, rzeczywiście Ciekawe ile będą kosztować pojedynczo, teraz za 6 farb 76 zł to sporo więcej niż u innych producentów. Jednak chyba się skusze
ale weź pod uwagę że pojemniczek większy niż u konkurencji. przeliczając koszt 1ml coś czuję że P3 wyjdą najkorzystniej. zresztą nawet jak nie - i tak pozostają moimi testowymi faworytami
dobry artykuł.. przeczytałem z przyjemnością.. brakuje mi tylko jednej rzeczy: porównania palety dostepnych kolorów kazdej z firm..
osobiscie wypróbowałem tylko GW, VGC i VMC.. ale za jakis czs na pewno nabede P3 badz tez farby reapera bo juz wielokrotnie slyszalem ze obie linie są dosyc dobre
Stop competing with others. Start competing with yourself.
Może jak się pojawia pojedynczo wtedy warto będzie się skusić. A co do ceny to na Cytadeli chyba z nią przesadzili, bo w sklepach internetowych zagranicznych wychodzi dużo taniej fakt, że nie doliczam ceny przesyłki tylko samych farbek/zestawów.