[PL] test farbek

Tu możemy rozmawiać o ciekawych produktach przydatnych w naszym hobby, o tym co chcielibyśmy zobaczyć, co nam się nie podoba...
Przemas

[PL] test farbek

Post by Przemas »

wszytkich, którzy zastanwiają się które farby kupić zapraszam do lektury :) :
https://www.maxmini.pl/index.php?option= ... &Itemid=39
-Muk-

Post by -Muk- »

Super artykuł. pamiętam, że mówiłeś mi kiedy farbki P3 będą dostępne na rynku pojedynczo. Ale zastanawiam się czy Cytadela jako dystrybutor Hord i WM będzie też prowadziła sprzedaż farbek (na razie ich nie mają). Jeśli nie oni to kto ? Znowu Jama ?? :)
Przemas

Post by Przemas »

z tego co wiem Cytadela będzie miała P3 w ofercie nie tylko w zestawach (jak obecnie), ale również na sztuki. poczekajmy jednak aż producent oficjalnie je w tej formie zacznie sprzedawać :)
-Muk-

Post by -Muk- »

Ale ja ślepy jestem, rzeczywiście :) Ciekawe ile będą kosztować pojedynczo, teraz za 6 farb 76 zł to sporo więcej niż u innych producentów. Jednak chyba się skusze :)
Przemas

Post by Przemas »

ale weź pod uwagę że pojemniczek większy niż u konkurencji. przeliczając koszt 1ml coś czuję że P3 wyjdą najkorzystniej. zresztą nawet jak nie - i tak pozostają moimi testowymi faworytami :)
mahon
Super Villain
Super Villain

Post by mahon »

mi tam bardzo pasowały Repaerki, choć w domu mam głównie Vallejki...
P3 jeszcze nie próbowałem
-- Mahoń

Image

Back in the garage with my bullshit detector
kacpero

Post by kacpero »

dobry artykuł.. przeczytałem z przyjemnością.. brakuje mi tylko jednej rzeczy: porównania palety dostepnych kolorów kazdej z firm..
osobiscie wypróbowałem tylko GW, VGC i VMC.. ale za jakis czs na pewno nabede P3 badz tez farby reapera bo juz wielokrotnie slyszalem ze obie linie są dosyc dobre
Stop competing with others. Start competing with yourself.
Image
jacoleko

Post by jacoleko »

Może jak się pojawia pojedynczo wtedy warto będzie się skusić. A co do ceny to na Cytadeli chyba z nią przesadzili, bo w sklepach internetowych zagranicznych wychodzi dużo taniej fakt, że nie doliczam ceny przesyłki tylko samych farbek/zestawów.
Demi_morgana
Chest of Colors
Chest of Colors

Post by Demi_morgana »

jezeli chodzi o usa to nie maja tam vatu z tego co wiem... dlatego farbki maja tansze
Image

Hobby blog

Katoliku uważaj!
jacoleko

Post by jacoleko »

no chyba że dlatego :)
Post Reply