[PL] Poznanskie malowanie
-
Demi_morgana
- Chest of Colors

może zróbmy tak że w tym tygodniu zrobimy spotkanie w Bardzie a w następnym spotkamy sie w zaciszniejszym miejscu gdzie nie będzie problemu z dziećmi wykradającymi farbki i pędzle
Czyli proponuję spotkanie w tę sobotę w Bardzie
ul. Św. Marcin ... nie pamiętam numeru
na godz. 10:30 do max 14:00 bo tak zamykają sklep.
Trochę wcześniej niż zwykle ale tak umówiłam się już z Lotharem
I w następnym tygodniu umówmy się do Cube'a na malowanie, to sobie chociaż pomalujemy z Florkiem, o ile będzie tam dla nas miejsce
Mam nadzieję, że będziecie mogli znaleźć termin dla siebie
Myślę że to będą 2 udane spotkania
i nie zawiedziemy Kalasza i Jacoleko.
W szczególności liczę na Galharena z którym nie wiem jakim cudem mijamy się na imprezach figurkowych
Czyli proponuję spotkanie w tę sobotę w Bardzie
ul. Św. Marcin ... nie pamiętam numeru
Trochę wcześniej niż zwykle ale tak umówiłam się już z Lotharem
I w następnym tygodniu umówmy się do Cube'a na malowanie, to sobie chociaż pomalujemy z Florkiem, o ile będzie tam dla nas miejsce
Mam nadzieję, że będziecie mogli znaleźć termin dla siebie
Myślę że to będą 2 udane spotkania
W szczególności liczę na Galharena z którym nie wiem jakim cudem mijamy się na imprezach figurkowych
Last edited by Ana on 28 Feb 2007, o 15:02, edited 2 times in total.
Sorki za ostra reakcję Mahonia, ale ostatnio mieliśmy na spotkaniu 4 dzieci chcących sobie coś pomalować ale bez wyposażenia (jeden miał swoje modele ale nic poza tym) a do obdzielenia 2 pędzle i 3 kolory farbek (niebieski, zielony i brazowy) tyle z wyposażenia Bardamahon wrote:tak, bo impreza nie jest organizowana dla przygodnych widzów, którzy przychodzą wyżebrać darmowa figurkę, pomalować sklepowymi farbami i pędlami i tyle - jak przychodzisz bez, to liczysz się z tym, że nie będziesz miał czego malować. to nie jest "nauka malowania" tylko "wspólne malowanie"...)
-
florek
Turniej należt do pyrkonowej atrakcji.Demi_morgana wrote:@Florek: a odchodzac troche od temetu: pyrconowy turniej w WM bedzie w cube czy w razem z reszta pyrconowych atrakcji?
W nastepna sobote sa urodziny cube'a wiec nie wiem czy bedzie miejsce ale zagadam. Poza tym bedzie konkurs malarski i nie jestem pewien ale bedzie można pomalować jeźca bretońskiego.(w konkursie)Ana wrote:I w następnym tygodniu umówmy się do Cube'a na malowanie
Herbatke i jak spotkania były by regularnie to bym załatwił ja jako normalan impreza w cube i byłby poczestunek.Mahon wrote:Co byśmy dostali za tę opłatę?
Mysle że nie bedzie problemu mamy z dwie trzy lampki i poza tym w tym pomieszczeniu w którym planował bym robic wspulne malowanie jest okno które dobrze oświetla pomieszczenie.Mahon wrote:To fajnie, ale czy jesteście w stanie oświetlić więcej miejsca?
Spotkania mogły by tez trwac do 20.00
Ale nie wiem czy akurat w tym pomieszczeniu az tak długo bo sa czasem tam turnieje WOW'a.
Moje podsumowanie plusów i minsów:
Plusy:
-spokuj i cisza :silenced:
-lepsze oswietlenie
-herbatka
-dłuszy czas spotkań nie tylko do 15.00
-wygodne stoliki i krzesła
-mozliwos wypozyczenia planszówki
Minusy:
-płatne wejscie
-nie zawsze mogło by sie odbyc spotkanie, przynajmniej w tym wygodniejszym pomieszczeniu z powodu odbywajacych sie turnieji
-lokalizacjia odległa od centrum
No to wszystko co teraz chodzi mi po głowie.
nawet bez herbatki i poczęstkunku oferta jest kusząca
(sama możliwość zrobienia sobie na miejscu czegoś ciepłego do picia jest moim zdaniem wystarczająca), a cena jest niska, więc nie ma co się wygłupiać i panikować. a powiem, że zaczynam mieć ochotę na zaciszne malowanie - więc trochę żałuję tego przyszłego tygodnia.
więc może zamiast za tydzień, zrobimy za 2 tygodnie i zobaczymy jak nam się spodoba
na spotkania i tak przychodzi w miarę stała ekipa, więc chyba problemu ze zmianą lokalu by nie było
więc może zamiast za tydzień, zrobimy za 2 tygodnie i zobaczymy jak nam się spodoba
na spotkania i tak przychodzi w miarę stała ekipa, więc chyba problemu ze zmianą lokalu by nie było
-
florek
Hehhehe, faktycznieAna wrote: W szczególności liczę na Galharena z którym nie wiem jakim cudem mijamy się na imprezach figurkowych
Bardzo chętnie bym wpadł pomalować z wami i przede wszystkim nauczyć się czegos nowego, ale jedynie w przyszłym tygodniu (w tym jestem na nartach). Jeszcze nie wiem jak trafic do Cube, bo do bardu drogę znam