[PL] Wroclawskie malowanie

Informacje i dyskusje o imprezach związanych z malowaniem - specjalnie dla rodaków :)
Szary

Post by Szary »

Jeśli chodzi o stanowisko malarskie, to mogę zorganizować wszystko co jest potrzebne :wink:. Wstępnie, to nawet w ten poniedziałek mógłbym zrobić jakieś warsztaty gościnnie. Albo chociaż się spotkać, to bardzo chętnie.
Szary

Image
RaV

Post by RaV »

Jeżeli chodzi o mnie to ten poniedziałek jest bardzo niepewny :/, zależy czy pojadę na turniej do Gliwic w weekend, jeżeli tak to pewnie nie będę na siłach malować czy też w ogóle przyjść, ale do poniedziałku jeszcze daleko. W każdym razie postaram się przyjść. :)

A jeżeli chodzi o pracownię to rozumiem ze rezygnujemy zdecydowanie? Bo muszę w tym wypadku odwołać ten 10 marzec. :?:

Pozdrawiam,
Rafał
RaV

Post by RaV »

Edytować nie mogę więc drugi post, rozmawiałem z Pracownią, lampki da się załatwić, więc jakby co to zachęcam, myślę, że będzie dobrze i nie będziemy się specjalnie gnieść :P

Pozdrawiam,
Rafał
Kuczek

Post by Kuczek »

Ja jestem za ty poniedziałkiem :) Kto Będzie to będzie, a i tak planowałam malować w tym czasie :D
eMpty

Post by eMpty »

Też mógł bym się pojawić w poniedziałek :) Miło będzie się spotkać w większym gronie. Od razu może ktoś mi jakieś rady da co do srebrnego NMM :D Obydwa terminy mi pasują.
Kuczek

Post by Kuczek »

No i się rozchorowałam... :roll: i nie będzie mnie w poniedziałek :cry:
Szary

Post by Szary »

A jednak oboje z Kuczkiem przybedziemy na spotkanie (caly czas probuje ja wyleczyc :D). Gdzie i o ktorej to bedzie ostatecznie ?
Szary

Image
RaV

Post by RaV »

A jednak oboje z Kuczkiem przybedziemy na spotkanie (caly czas probuje ja wyleczyc Very Happy).
Wierzę w was oboje! :)

Ja bym proponował Pracownię, koło 16, może 15.30, pasuje wam?
Kuczek

Post by Kuczek »

RaV wrote: Wierzę w was oboje! :)
Ja bym proponował Pracownię, koło 16, może 15.30, pasuje wam?
To my proponujemy o 16, może być SFAN :). Czekamy tylko na potwierdzenie. Mamy coś brać ze sobą? :lol:
eMpty

Post by eMpty »

Ja też się pojawie i bardziej pasuje mi właśnie 16 :)
Post Reply