[PL] warmachine w okolicy pyrconu

Informacje i dyskusje o imprezach związanych z malowaniem - specjalnie dla rodaków :)
Demi_morgana
Chest of Colors
Chest of Colors

[PL] warmachine w okolicy pyrconu

Post by Demi_morgana »

witam,

powiem wprost bo schnie mi farbka a musze cos pomalowac :D
jak wiemy pod koniec marca jest pyrcon; wiem z pewnego zrodla ze z organizacja gier na w/w imprezie bedzie kiepski wieeec...
jakis czas temu pomyslalem ze gracze w warmachine moze chcieliby sie spotkac na nocce i zmierzyc :D (ze soba na wzajem i jakimis browarami... :twisted: )
jakby nie bylo - do imprezy jeszcze czas (chociazby na pomalowanie modeli) ale juz teraz zamieszczam wstepna liste osób chetnych na pare "luźnych" starc i moze jakas mega bitwe po kilka osób na strone! :D

na teraz wstepnie zadeklarowali się:
-DiaCon (trolle) ~500-600pts
i jego druga połowa (protektorat)
-Deco (khador) ~600pts
-Kacpero (khador) ~500pts
-Przemosz (cryx) albo (legion) ~500pts
-i jak zwylke na szarym koncu ja (cryx) ~700pts

jezeli ktos chcialby sie spotkac i co najwazniejsze - POGRAC :D to prosze sie zglaszac celem ustalenia jakie zorganizujemy bitwy, ile by wyniosło wyjanecie lokalu i takie tam

a teraz wracam do malowania bane thralli zeby na marzec na pewno były gotowe :twisted:
Last edited by Demi_morgana on 25 Feb 2007, o 13:32, edited 4 times in total.
Image

Hobby blog

Katoliku uważaj!
Gazza

RE: [PL] warmachine w okolicy pyrconu

Post by Gazza »

Spotkać - na pewno; grać - w sumie, jeśli zdążę z zakupem warpacka, czemu nie; strona konfliktu - no niestety, kolejny Khador!
Cold "Strobe Light Network"
DiaCon

Post by DiaCon »

bry
oczywiscie ja sie pisze i kobietka takze, mozemy do tej listy dopisac kolejna osoba, mojego kumpla grajacego wilkolakami(orborosem) i ja gram w Hordes a nie w Warmachine ;P, co do lokalu to jest, tlyko musimy byc pewni ze chcemy go "zamowic" i jest !!

Andromeda sama maluje swoj protektorat !!
Demi_morgana
Chest of Colors
Chest of Colors

Post by Demi_morgana »

super! :D
mam prosbe: moze niech osoby chetne na ta mini impreze podadza tez ilosc punktów na jakie sa w stanie sie wystawic: bede to wklejał do pierwszego posta razem z cala lista osob; chcialbym zebrac takie informacje zeby ocenic rozmiar mega bitwy i jak trzeba by rozłozyc siły zeby bylo w miare po rowno
Image

Hobby blog

Katoliku uważaj!
kacpero

Post by kacpero »

ja mam nadzieje ze do tego terminu dobije do jakichs 500 punktów..tylko obawiam sie ze wszystkich figur pomalowac nie zdaze :(
Stop competing with others. Start competing with yourself.
Image
DiaCon

Post by DiaCon »

mysle ze okolo 500 ~ 600 pkt, tez nieiwem jak z malowaniem, ale postaram sie w koncu to tylko 4 figurki :D
Przemas

Post by Przemas »

z przyjemnoscia :)
circle - jakies 500 pkt
florek

Post by florek »

Ja mam na pyrkon 2min piechota.

Postaram być ja gram Cygnarem ile mam pkt. p[odam puzniej musze policzyć.

Pomalowanej armii na bank nie bede miał ale mam nadzieje że to nie przeszkadza.

Może jeszcze pare moich kumpli wpadnie pograć. Ale ja proponuje nie w nocy ale i w dzień można by pograć w cube to 10min piechotą od pyrkonu.
Demi_morgana
Chest of Colors
Chest of Colors

Post by Demi_morgana »

eee... tytułem wyjasnienia :roll:
pyrkon uzyłem tylko jako nazwy roboczej bo ze wspomniana impreza warmachine nie bedzie miał nic wspolnego - poza zbieżnoscia czasu :)
nie sadze ze komukolwiek bedzie przeszkadzan niepomalowana armia o ile beda figurki i checi :wink:
Image

Hobby blog

Katoliku uważaj!
florek

Post by florek »

Mam złą wiadomość, nie bede mugl najprawdopopdobnie zagrać z wami w warmachine. :(

Ale mam też dobra nowine bedzie turniej warmachiny na pyrkonie organizowany przez cube. :) :D

I co ludziska może weżmiecie udzial.
Post Reply