Jeśli chcecie pokazać swoje *ukończone* prace, to trafiliście we właściwe miejsce
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
alvarezwawa wrote:luz, ja z PrivaterPress mam to samo:P Ni jak mi nie wychodzi zrobienie tego czego chce - i tak kąpię model juz po raz 3ci
Na takie złośliwe diabły co się nie dają pomalować to trzeba egzorcysty Jeśli ktoś rozpozna u siebie pożądane cechy niezbędne do wykonywania tego fachu w naszej branży, to ja też się piszę z moim Trollem z LOTRa
Za poradą Mahonia, po spotkaniu w Bardzie, wymieniłem świetlówkę w swojej warsztatowej lampce. Teraz daje czadu, że aż miło.
Wdrażam też porady Stefana w malowaniu skóry! Dzięki!
bo muszę powiedzieć że podczas ostatniego spotkania to wszyscy mieliśmy raczej nieduża wydajność Laughing
hmmmm ja zrobilem calą skórę oraz futro na jednym minotaurze
czyli moje standardowe tempo
Gazza zdradzisz w jakich kolorkach zamierzasz pomalowac butchera??
I jeszcze jedno. Trochę większe. Przepraszam jeśli niepotrzebnie obciążam serwer. Dodam tylko na usprawiedliwienie, że lekki połysk to kwestia lakieru (Maimeri) i na fotkach zupełnie poginęły rozjaśnienia na krawędziach czarnych elementów pancerza. Click to see full-sized image