[PL] Poznanskie malowanie
Naprawdę malowało się super! Dzięki załodze Barda za gościnność i pomoc "zaopatrzeniową" 
Frekwencja nas zadziwiła - myślę, że bardowców także. W przyszłym tygodniu mamy przyobiecane więcej miejsca
Miło było podglądać innych malarzy przy pracy, oglądać jak powstają prace, które pewnie niedługo zobaczymy na forum, pomóc tym, którzy chcą się czegoś nauczyć.
A Demon i Kacpero to mnie zadziwili podejściem do najmłodszych malarzy.
No to kolejne spotkanie za tydzień:!:
Frekwencja nas zadziwiła - myślę, że bardowców także. W przyszłym tygodniu mamy przyobiecane więcej miejsca
Miło było podglądać innych malarzy przy pracy, oglądać jak powstają prace, które pewnie niedługo zobaczymy na forum, pomóc tym, którzy chcą się czegoś nauczyć.
A Demon i Kacpero to mnie zadziwili podejściem do najmłodszych malarzy.
No to kolejne spotkanie za tydzień:!:
-
dudek111
Wygląda, że impreza wyszła super, sam chciałem wpaść ale niestety praca mi nie pozwoliła.
Jest jakaś górna granica wieku dla tych co chcą się pouczyć
? Sam bym się chętnie w końcy czegoś nauczył ale jak widze na fotkach młodych adeptów sztuki malowania to aż mi głupio, że taki stary koń, a malować nie umie
.
Jest jakaś górna granica wieku dla tych co chcą się pouczyć
Illusionrip siedział akurat tak, że poza mną prawie świata nie widział 
ale wiele podpatrzyłam od niego.
A co do wieku, to było pół na pół jedna połowa stołu to średnia wieku 15 lat a II to 30
Zachęcamy do malowania nie zależnie od tego ile się ma lat
Najmłodsza uczestniczka - złotowłosa - chyba nie miała 10
będzie z niej AlexiZ 
A co do wieku, to było pół na pół jedna połowa stołu to średnia wieku 15 lat a II to 30
Zachęcamy do malowania nie zależnie od tego ile się ma lat
-
florek
-
florek