[PL] Poznanskie malowanie

Informacje i dyskusje o imprezach związanych z malowaniem - specjalnie dla rodaków :)
Ana
Painting Mum
Painting Mum

Post by Ana »

Świetnie :) to się zobaczymy

Szczerze powiedziawszy nie myślałam o imprezie i nie myślałam o rezerwowaniu całego klubu, bo nawet nie wiem ilu będzie chętnych i ilu się malarzy pojawi. Takie rozwiązanie byłoby fajne na nieco rzadsze spotkania, a ja bym chciała, móc malować z Wami częściej, a jeśli to możliwe, to na pewno skorzystalibyśmy z propozycji przy okazji większej imprezy. Na razie wystarczyłaby jedna sala, bo wcale nie chcemy izolować się od potencjalnych obserwatorów :D A resztę obgadamy sobie jutro ...
-- Ańa

Image
florek

Post by florek »

Spoko do zobaczenia jutro. :)
kacpero

Post by kacpero »

no no Florek bedziesz mial profesjonalną korektę - BÓJ SIĘ!!! :metal:
Stop competing with others. Start competing with yourself.
Image
przemosz.

Post by przemosz. »

(wzdycha) wy to macie fajnie snif snif
florek

Post by florek »

kacpero wrote:no no Florek bedziesz mial profesjonalną korektę - BÓJ SIĘ!!! :metal:
Ja tam sie wogule boje wystawic na forum zdjeć prac( choc wogule nie mam zrobionych zdjec) bo tak plewnie maluje i dlatego dogloadam to forum.
kacpero

Post by kacpero »

@florek: eeee tam z tym "BÓJ SIĘ" to żartowałem... na pewno warto pokazać prace na forum i uzyskać w ten sposób porady od bardziej zaawansowanych malarzy - a tym bardziej bezpośrednio, na żywo taka korekta to niezła pomoc i mobilizacja - az Ci zazdroszczę!! :P
Stop competing with others. Start competing with yourself.
Image
florek

Post by florek »

To ja moge ci pozazdrościć dobrej renki do malowania.
DEMON_COLOR

Post by DEMON_COLOR »

targi?!?! konkurs malarski?!?! wowo :o ! ! !

kurde to chyba będę :D:D:D A dokładnie to kiedy :D?
florek

Post by florek »

PGA jest w dniach 25/26.11.06.
Lothar

Post by Lothar »

kurde ja w soboty albo mam prace do 14 albo studia (do 19 ;)) ale mna sie nie przejmujcie, jesli bede mogl to bede chodzil a jesli mi nie bedzie paswoac to trudno/
Post Reply