[PL] Poznanskie malowanie

Informacje i dyskusje o imprezach związanych z malowaniem - specjalnie dla rodaków :)
Lothar

Post by Lothar »

a ja jak bede mógł to też wpadnę : )
mahon
Super Villain
Super Villain

Post by mahon »

no to fajnie że są chętni :) miejsce się ustali, bo oba miejsca (Bard i Cube) wydają się kuszące, choć chwilowo więcej plusów (moim skromnym zdaniem) widzę w Bardzie.
-- Mahoń

Image

Back in the garage with my bullshit detector
Nameless
The Better Choice
The Better Choice

Post by Nameless »

Sa chwile, kiedy zaluje, ze nie mieszkam w Poznaniu...
Image
Demi_morgana
Chest of Colors
Chest of Colors

Post by Demi_morgana »

:curtain: ja mieszkałem przez 1,5 miesiaca... i mam serdecznie dosyc tamtego mieszkanka :razz: :bonk: :wink:
Image

Hobby blog

Katoliku uważaj!
Ana
Painting Mum
Painting Mum

Post by Ana »

:lol: oki, postaram się w przyszłym tygodniu wyrwać 1 dzień na sprawdzanie terenu - knajpy. A w tą sobotę odwiedzę jeszcze Cube i Bard, no i napiszę na forum o subiektywnej ocenie co do lokalu. Ustalmy, że spotkania zaczynamy od 2 grudnia. Każdy będzie mógł w tym czasie wyjaśnić swoim 2. połówkom czemu ich nie będzie w sobotę przedpołudniem - no chyba, że wykażą chęć malowania razem z nami :D
W przyszłym tygodniu wyskoczę na targi - słyszałam, że będzie tam organizowany konkurs malarski, więc poroznoszę wśród malarzy trochę ulotek z zaproszeniem na spotkanie :D
Choć wolałabym by ta grupa z czasem rosła, a nie odwrotnie, to jest to idealna okazja na poznanie kilku lokalnych malarzy :D

Jak ktoś nie słyszał o konkursie to proszę:
tutaj
Last edited by Ana on 17 Nov 2006, o 13:07, edited 1 time in total.
-- Ańa

Image
mahon
Super Villain
Super Villain

Post by mahon »

wejście na PGA będzie kosztować moooooooorze pieniędzy, milion albo i dwa :P
-- Mahoń

Image

Back in the garage with my bullshit detector
Galharen

Post by Galharen »

Taaaak zgadzam się - morze pieniędzy - tak więc Aniu nie musisz tam przychodzić, a tym bardziej ze swoimi pracami!! :D :D
(...chciałbym cos wygrać :oops: :wink: ) hehehehe :) 8) :lol: :D
Ana
Painting Mum
Painting Mum

Post by Ana »

Przyjadę Ci kibicować :mrgreen: Kto jeszcze będzie na targach? DiaCon przełamiesz się do zakupu zabójczo drogiej wejściówki?
-- Ańa

Image
florek

Post by florek »

Ludzie tak sobie czytam o waszych spotkaniach ze to świetny pomysł. Jeżeli chodzi o miejsce to bard jest tłoczny w soboty, cube zazwyczaj też.Ale można by zrobic w grudniu osobna zamknieta impre dla was właśnie. Ja pracujie w cube i wszystko jest do dogadania.

Wjazdówka jest teraz ze zwiąskiem opłat za ogrzewanie w wekendy 3zł a w tygodniu 2,5zł.

Co do alkoholu to ja pogadam z szefami i może na taka zamknieta impreze zgodza sie na alkohol z umiarem.

Moim zdaniem najlepsza by była nocka by sie załatwiło oświetlenie specjialnie dla was. W prawdzie drożej ale cały budynek macie na wyłocznosc.

Napiszcie co o tym sadziecie.

Ja jeszcze pogadam z szefowom o szczegułach i podam jak to by wyglodało żeczywiście.
florek

Post by florek »

Ana jak bedziesz w sobote w cube to ja do tego pogadam i przekaze co co da sie zrobic i cie oprowadze.

W sobote akutar jest impreza z bitewniakami i także nauka gry.

P.S przyniose specjialnie moje prace bo nie mam aparatu aby pokazac na forum to przed premierowo ocenisz mi. Jak bedziesz mogła.
Post Reply