[PL] Poznanskie malowanie
-
Demi_morgana
- Chest of Colors

W przyszłym tygodniu wyskoczę na targi - słyszałam, że będzie tam organizowany konkurs malarski, więc poroznoszę wśród malarzy trochę ulotek z zaproszeniem na spotkanie
Choć wolałabym by ta grupa z czasem rosła, a nie odwrotnie, to jest to idealna okazja na poznanie kilku lokalnych malarzy
Jak ktoś nie słyszał o konkursie to proszę:
tutaj
Last edited by Ana on 17 Nov 2006, o 13:07, edited 1 time in total.
-
florek
Ludzie tak sobie czytam o waszych spotkaniach ze to świetny pomysł. Jeżeli chodzi o miejsce to bard jest tłoczny w soboty, cube zazwyczaj też.Ale można by zrobic w grudniu osobna zamknieta impre dla was właśnie. Ja pracujie w cube i wszystko jest do dogadania.
Wjazdówka jest teraz ze zwiąskiem opłat za ogrzewanie w wekendy 3zł a w tygodniu 2,5zł.
Co do alkoholu to ja pogadam z szefami i może na taka zamknieta impreze zgodza sie na alkohol z umiarem.
Moim zdaniem najlepsza by była nocka by sie załatwiło oświetlenie specjialnie dla was. W prawdzie drożej ale cały budynek macie na wyłocznosc.
Napiszcie co o tym sadziecie.
Ja jeszcze pogadam z szefowom o szczegułach i podam jak to by wyglodało żeczywiście.
Wjazdówka jest teraz ze zwiąskiem opłat za ogrzewanie w wekendy 3zł a w tygodniu 2,5zł.
Co do alkoholu to ja pogadam z szefami i może na taka zamknieta impreze zgodza sie na alkohol z umiarem.
Moim zdaniem najlepsza by była nocka by sie załatwiło oświetlenie specjialnie dla was. W prawdzie drożej ale cały budynek macie na wyłocznosc.
Napiszcie co o tym sadziecie.
Ja jeszcze pogadam z szefowom o szczegułach i podam jak to by wyglodało żeczywiście.
-
florek