[PL] Ile malujecie?

Offtop - wiecie, wszystko i nic...
Zahor

Post by Zahor »

Lub padawanow, więc ośmielamy się wołac YES MY MASTER :D
florek

Post by florek »

Długo nie byłem jego padavanem. Raz miałem takie spotkanie gdzie pokazywał jak sie cienuje mi i jakies tam podstawowe techniki(od tego zaczeło sie moje zainteresowanie do malowania [BĘDĘ PISAŁ "FIGURKI" PRZEZ "U"!]). A potem tylko radził mi jakie farby mieszać żeby uzyskać efek pożądany i czasem sie pytał o jakieś techniki malarskie ale teoria. Ale teraz ucze sie od kacpera. :D
romek

Post by romek »

A mnie nikt nigdy nie pomagał. Nie czytałem zadnych tutoriali i do wszystkiego dochodziłem sam. Teraz mam większą satysfakcję.

Najlepszą nauką jest naśladowanie znanych malarzy. Nie chodzi tu o bezczelnie kopiowanie chociaz to też jest dobre gdyz można sobie potem porównać prace i zobaczyc co miałem źle.
florek

Post by florek »

Ale w ten sposup pujdzie mi o wiele wolniej dojść do wysokiego poziomu. A tak jak ktoś mnie uczy to podstawe szybciej załapie a potem samodzielna twurczośc. :D

edit:
:shock:
wiem ze nie kazdy musi bys dobry z ortografii ale w razie watpliwosci uprasza sie o sieganie do słownika bo inaczej bedziemy musieli wyciagnac odpowiednie sankcje... :scholar:
ortomoderator
romek

Post by romek »

TWÓRCZOŚĆ

a tak w ogóle to masz racje ale ja wole sam do wszystkiego dojść.
hashmallum

Post by hashmallum »

Ja maluje od roku uzywajac rozwodnionych farbek , wczesniej mialem pojecie o drybrushu i malowaniu farbkami prosto z potow :P

Demi , ja Cie prosze ziom, wez zmoderuj tego szefa co potrafi 7 bledow ortograficznych zrobic w 1dnym wyrazie :/
florek

Post by florek »

No sory, że robie tyle błędów, nie każdy jest dobry z ortografi.

EDIT:
Ja mam dość sporą tolerancję, ale Hashmallum ma rację. Szacunek dla czytających Twoje wiadomości wymaga tego, żebyś choć starał się pisać poprawnie, albo korzystał z funkcji sprawdzania pisowni - choćby w edytorze tekstu. Nikt nie będzie Cię ścigał o jeden błąd, ale to się naprawdę fatalnie czyta... Postaraj się chociaż...
-- Admin
hashmallum

Post by hashmallum »

Stary polecam 'Slownik Poprawnej Polszczyzny', 'Slownik Ortograficzny Jezyka Polskiego' ewentualnie czytanie ksiazek :/ Przez Ciebie pozniej inni ludzie nie daja rady pisac ortograficznie, bo sie kurde napatrza na takie byki i powielaja.

Nie obrazaj sie ze to wytykam , ale w moim zawodzie to taka brzydka maniera :P
florek

Post by florek »

Spoko jakoś to zniose, najwyżej zostane zbanowany.
Demi_morgana
Chest of Colors
Chest of Colors

Post by Demi_morgana »

zostaniesz za chwile jak nie wrocisz do tematu... :sniper: :wink: :wink: :wink:
jak chcecie pogadac to mamy w koncy shoutbox i chatroom :)
Image

Hobby blog

Katoliku uważaj!
Post Reply