[PL] Bazyliszek

Informacje i dyskusje o imprezach związanych z malowaniem - specjalnie dla rodaków :)
szafa

Post by szafa »

https://bazyliszek.rsc.pl

Wciaz czekam na ostateczna wersje regulaminu konkursu malarskiego do publikacji.
mahon
Super Villain
Super Villain

Post by mahon »

cos sie wali na stronie :(
-- Mahoń

Image

Back in the garage with my bullshit detector
szafa

Post by szafa »

Wali sie to czego jeszcze nie ma, po prostu nie zostaly mi doslane wszystkie materialy.
przemo

Post by przemo »

Wedle zalecen mahonia pisze na forum publicznym: Proponuje zorganizować jakies spotkanie zapoznawcze na Bazyliszku. Został rzucony pomysł żeby odbyło sie w niedziele. Proponuje umówić sie przed głównym wejściem lub gdzies przy konkursie malarskim. Czy jest wogóle ktoś chętny a jeżeli tak to zgłaszajcie jakieś propozycje.
Nameless
The Better Choice
The Better Choice

Post by Nameless »

Jesli chodzi o spotkania towarzyskie - ja jestem cala sobote i wiekszosc niedzieli przy stoisku Jamy ;)
Zapraszam na pogaduszki wszystkich CofCowcow :)
Image
przemo

Post by przemo »

No to wstępna propozycja:
spotkanie przy stoisku Jamy w niedziele godzina hmm np. 12. To tylko propozycja ale trzeba ustalić wkońcu termin. Rozumiem ze nameless będzie :) Ktoś jeszcze?
DEMON_COLOR

Post by DEMON_COLOR »

No to DEMON tez będzie :D:D
przemo

Post by przemo »

O to fajnie:) Widziałem kilka twoich prac. Zadziwiająca oryginalność i nietypowy styl. Wystawiasz może coś na konkursie malarskim? I hope so :lol:
alvarezwawa

Post by alvarezwawa »

i ja sie z checia stawie;)
robacek

Post by robacek »

mozliwe ze zahacze o konkurs malarski a i spotkanie przy stoisku jest nieglupim pomyslem:) mialem znow cos zamowic z jamy ale tak to poczekam i zakupie na miejscu:] szykuje dwie prace na bazyla mam nadzieje ze zdaze chociaz z jedną:) no i mam nadzieje ze takze panowie przybedziecie z czyms godnym uwagi:) pozdrawiam
Post Reply