Nie ma juz mozliwosci edycji postow? trudno, 2 pod rzad.
40k o niebo lepszy niz wfb. Napompowany szczur jest absurdalny i nie rozumiem dlaczego go wybrano.
Kilka kontrowersyjnych decyzji (o szczurze najbardziej).
Monolith rewelacyjny - jestem zachwycony! Chyba najbardziej podoba mi sie portal z namalowanymi necronami, a w zasadzie cieniami necronow. (stoja w kolejce czy co?)
Portal NEcronów jest rzeczywiście imponujacy. A szczur jest bleeeeeeeeeeeeeeeeee , okropny... ten kto to wybral ni e ma poczucia smaku i gustu ... choc z drugiej strony jakie to odkrywcze szczuro -balon 2w1
A propos tego konkursu malarskiego w Rosji. Nie widze nigdzie pelnych wynikow, ale po naglowkach "Selection" wnioskuje, ze to tylko wybrane modele do prezentacji. Byc moze wybrali je ze wzgledu m.in. na pewna oryginalnosc (jak gigant sumo:)).
Ale nie zaryzykowalbym stwierdzenia, ze nie przyznano innych miejsc - przynajmniej na tym konkursie...
Niech bedzie "Se;ection" ale wyraznie zaznaczono kategorie i miejsce. Co ten szczur na pierwszym robi, to ja sie dlugo bede zastanawiac. Konwersja glupia, a malowanie tez bardzo zwyczajne.