https://www.wh40k.spawarka.com/index.php ... opic&t=131
przeniosłem z sekcji "pochwalcie się pracami" bo tamta ma docelowo być raczej malarska...
-- Mahoń
A prace pisemne mogą byc??? Jesli tak to cos mam
-
Slawek
uchu chu...
Uderz w stół a nożyce się odezwą
Niektórzy nie potrafią mieć dystansu do samych siebie, a co dopiero do grania
Ale Jacha zabolało
Gdzieś tam też ma rację, ale jest On dla mnie graczem, który popadł w samouwielbienie, a przy tym jest przesadnie pewien siebie i z tego to powodu ignowuje wszystkich dookoła. Dlatego trudno mi sympatyzowac , czy okazywać zrozumienie Jachowi, bo na turniejach zachowuje się tak jakby obchodziła Go tylko jego wygoda- nie tylko w graniu (mam na myśli "garderobę") i to dla Niego granie ma być przyjemne, a czy dla II str. ?? to już ich sprawa??
Dzięki Sławek za to sprawozdanie
Jest rozrywkowe
Śmialiśmy się z Mahoniem na zmianę
Myśle, że teraz już na członkostwo w Mafii nie masz co liczyć, nawet wygrywając
Uderz w stół a nożyce się odezwą
Niektórzy nie potrafią mieć dystansu do samych siebie, a co dopiero do grania
Ale Jacha zabolało
Dzięki Sławek za to sprawozdanie
Śmialiśmy się z Mahoniem na zmianę
Myśle, że teraz już na członkostwo w Mafii nie masz co liczyć, nawet wygrywając
-
Demi_morgana
- Chest of Colors

-
Slawek
Dzieki
Serdecznie dziekuje za mile slowa. Przepraszam ze dopiero dzis ale wierzcie lub nie wierzcie dopiero teraz je zauwazylem. Jakos tak nie blakalem sie po zakamarkach smietniska...
Musze byc bardziej uwazny...
Jeszcze raz dziekuje i jestem zaskoczony ze wiecie o jaki styl mi chodzilo. Jachu i tak nie jest tu najgorszy PG, ale chyba najglosniejszy... Moze chwila refleksji... Nie, licze na zbyt wiele
Slawek
Musze byc bardziej uwazny...
Jeszcze raz dziekuje i jestem zaskoczony ze wiecie o jaki styl mi chodzilo. Jachu i tak nie jest tu najgorszy PG, ale chyba najglosniejszy... Moze chwila refleksji... Nie, licze na zbyt wiele
Slawek