Ogólnie byłoby super gdyby te nagolenniki i naramienniki (shoulder pady ) były trochę mniejsze IMHO. Fajny jest ten płaszcz z tyłu.
Ale i tak bardzo mi się podoba. Sam zamierzem cos takiego zrobić, ale GS kupuję już od miesiąca
Cały taki skład będzie robił na pewno powalające wrażenie tym bardziej jeszcze pomalowany.
Galharen nagolenniki i naramienniki z założenia miały być duże ale chyba troche faktycznie przesadziłem.
I chyba też będe musiał zainwestować w green stuff bo teraz kożystam z masy polskiej produkcji (spisuje się przyzwoicie)
Theotril więcej prac jeśli chodzi o konwersje niemam to była moja druga.
Wrzucam fotki skończonego malowania, co o nim sądzicie? Click to see full-sized image
Figurka wygląda bardzo wporządku. Choć mam pare zastrzeżeń. Figurka wygląda troszkę monotonnie, mogłeś wprowadzić oprócz zabrudzeń brązowych jeszcze jakiś inny odcień. Bron mogła by sie troszke od pancerza różnić. Zwój wyszedł bardzo fajnie. W niektórych miejscach metaliki mogły by być lepiej wycieniowane. Ogólne wrażenie bardzo pozytywne. Wreszcie ktoś maluje metalami a nie to NMM
Metaliki Rulez
Theotril dzięki za komentarz. Fala jest skutkiem ubocznym powstała z tego powodu że tam po bokach były klocki lego.
A te mniejsze falki powstały wmiare sztywnym pędzelkiem w momencie kiedy już prawie szkło wyschło.