[PL] Nora Sławola [17.03.17 - Cornelius]
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Re: [PL] Nora Sławola [22.10.16 - NG Fanatic]
A mi najbardziej dynioglowy sie podoba
miniatures painted:
2011 - 83, 2012 - 38, 2013 - 45, 2014 - 56, 2015 - 95, 2016 - 106, 2017 - 22
2011 - 83, 2012 - 38, 2013 - 45, 2014 - 56, 2015 - 95, 2016 - 106, 2017 - 22
Normalnie wzruszyłem się do łez widząc pomalowaną figurkę dyniaka mojego autorstwa. Tym bardziej że jak do tej pory to jedyna figurka przeze mnie wyrzeźbiona.
Wszystkie trzy figsy bardzo ładnie pomalowane. Nie wiem czy to celowe działanie, ale także są także spójne kolorystycznie.
Wszystkie trzy figsy bardzo ładnie pomalowane. Nie wiem czy to celowe działanie, ale także są także spójne kolorystycznie.
Dzięki
JerzyK, już długo się zbierałem, żeby go pomalować. Kiedyś miałem plan, żeby zrobić pole i posadzić pełno dyń wokół, ale ostatecznie pozostałem przy pojedynczym modelu.
P.S. Mnóstwo radości i wspomnień z CofC podczas malowania tej figurki miałem
JerzyK, już długo się zbierałem, żeby go pomalować. Kiedyś miałem plan, żeby zrobić pole i posadzić pełno dyń wokół, ale ostatecznie pozostałem przy pojedynczym modelu.
P.S. Mnóstwo radości i wspomnień z CofC podczas malowania tej figurki miałem
-
- The Better Choice
jeszcze 2 i sylwester!
Re: [PL] Nora Sławola [20.11.16 - Dwarf Troll Killer]
Hej!
Kolejny model, listopadowy
Kolejny model, listopadowy
-
Nieodmiennie podoba mi się twój styl malowania. Krasnolud wygląda fajnie. Dobra jest ta dziara na brzuchu
Tylko czemu on jest taki czysty, skoro topór wygląda jakby wiosłował nim w rzece krwi?
Podstawka podoba mi się trochę mniej. To korek tak?
Tylko czemu on jest taki czysty, skoro topór wygląda jakby wiosłował nim w rzece krwi?
Podstawka podoba mi się trochę mniej. To korek tak?
Dzięki za dobre słowo.
Co do krwi - starałem się nie przesadzić, więc ty;ko szyja jest we krwi, podstawka i topór.
Na podstawce korek, a dokładnie korkowa podkładka z Tesco. Kupisz jedną wielką i sobie skubiesz
Co do krwi - starałem się nie przesadzić, więc ty;ko szyja jest we krwi, podstawka i topór.
Na podstawce korek, a dokładnie korkowa podkładka z Tesco. Kupisz jedną wielką i sobie skubiesz
Ładne malowanie, szczególnie podoba mi się cieniowanie skóry.
-
- The Better Choice
Jeszcze 1 i Sylwester! :p