Jeśli chcecie pokazać swoje *ukończone* prace, to trafiliście we właściwe miejsce
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Na jesien rusza w klubie kampania Mordheima. Planuje grac elfami, ktore juz wczesniej tutaj wrzucalem. Dodatkowow zawsze przydaja sie jacys najemnicy. Tutaj pit slave, ogr, bard, czarodzieh, elf ranger, 2 psy, zlodziejaszek i wiedzma. Click to see full-sized image
Pisalem w angielskiej czesci to i tutaj dla porzadku umieszcze (cos dla JerzyK'a ). Do Mordheimowej kampanii 'Empire in Flames' postanowilem zaczac nowa bande Artylerzystow z Nuln. Co ciekawe (przynajmniej dla mnie) nie musialem kupowac zadnej figurki, tylko udalo mi sie uzbierac grupke z ludkami od Konfrontacji, a dokladnie od Cadwallonu. W sumie to takie moje kolejne Tale of Gamers. Tutaj poczatkowe zdjecie: Click to see full-sized image
A tutaj postepy, Szef i jeden bohater skonczeni. Idzie powoli. Duzo zabawy z NMM, ale nie wyobrazam sobie pomalowac tych figurek inaczej Click to see full-sized image Click to see full-sized image Click to see full-sized image Click to see full-sized image
Dzięki że o mnie pamiętałeś
Miło popatrzeć na figsy z Konfrontacji, szczególnie tak ładnie pomalowane.
I kolory chyba w 100% zgodne ze wzorcem na kartach.