Nie podoba mi się tylko wykonanie kresek na ostrzach.
Pamiętaj o zdjęciu grupowym

Click to see full-sized image
Click to see full-sized image Click to see full-sized image
Dajesz dajeszSlawol wrote:Jak już wspominałem w innym miejscu: bardzo ładnie Ci to wyszło. Może i mógłbym się przyczepić do paru rzeczy, ale spać mi się chce

Click to see full-sized imageA proszę Cię bardzo:zulus wrote:Dajesz dajeszSlawol wrote:Jak już wspominałem w innym miejscu: bardzo ładnie Ci to wyszło. Może i mógłbym się przyczepić do paru rzeczy, ale spać mi się chce

Na pancerzu nie powinieneśdochozićaż do białych rozjaśnień, ale to można przełknąć - bardziej przeszkadza mi fakt że olałeś ładne obrobienie skrzydeł
 Na pancerzu nie powinieneśdochozićaż do białych rozjaśnień, ale to można przełknąć - bardziej przeszkadza mi fakt że olałeś ładne obrobienie skrzydeł  Pilnik, skalpel i jedziesz, aż każde piórko bedzie ładne i równe...Teraz już oczywiście nie, wiadmo
 Pilnik, skalpel i jedziesz, aż każde piórko bedzie ładne i równe...Teraz już oczywiście nie, wiadmo  Skrzydłą mógłbyś poprawićw najprostszy możliwy sposób, wpuścić w nie poprostu odrobine czarnego washa - od razu by CI kontrast skoczył. No i podstawka na plus, w klimacie BA
 Skrzydłą mógłbyś poprawićw najprostszy możliwy sposób, wpuścić w nie poprostu odrobine czarnego washa - od razu by CI kontrast skoczył. No i podstawka na plus, w klimacie BA