moze Ignis nie bedzie (szkoda), ale za to zapowiedzieli sie na FB Matt Cexwish i Yellow One...
to wy sie lepiej starajcie z tymi pracami
[PL] Hussar 2013, 19.10.2013, Warszawa
Re: [PL] Hussar 2013, 19.10.2013, Warszawa
Dzięki Jon za info na forum i za możliwość zgłoszenia prac przez Raksa. Jeszcze nie wiem czy zdążę pomalować to co sobie założyłam, bo maluch jest ostatnimi czasy bardzo absorbujący ale mam nadzieję, że jakoś podołam. Jeśli nie w tym roku to napewno w przyszłym
nooo... obiło mi się o moje organizatorskie brudne uszy, że mają się pojawić...cóż tylko się cieszyćNameless wrote:ale za to zapowiedzieli sie na FB Matt Cexwish i Yellow One...
Pain heals, chicks dig scars, glory lasts forever...
Mozesz to oglosic tez na forach zagranicznych? Byc moze byloby wiecej chetnych malarzy na skorzystanie z takiej opcji.jon wrote:a tak btw małe info dla Was wszystkich: jeżeli poświęciliście kilka tygodni/miesięcy na przygotowanie pracy i wypada nagłe “coś” co nie pozwala Wam pojawić się na konkursie - rzucajcie we mnie ‘pm’em’, albo jakimś kamień’em - zawsze można jakoś rozwiązać tego typu problem (oczywiście wszystko przy założeniu, że chcielibyście taką pracę zgłosić)
miniatures painted:
2011 - 83, 2012 - 38, 2013 - 45, 2014 - 56, 2015 - 95, 2016 - 106, 2017 - 22
2011 - 83, 2012 - 38, 2013 - 45, 2014 - 56, 2015 - 95, 2016 - 106, 2017 - 22
coraz gorzej ze mną...tak czytam sobie teraz ten mój poprzedni post i widzę, że mam już nawet problem z przelaniem tego co mam w głowie na text ... bardzo przepraszam
@sea.man - to nie jest, nowa “opcja” na zgłaszanie prac i też nie jest tak słodko jak nasmarowałem wcześniej, że ‘zawsze znajdzie się rozwiązanie’, bo niestety nie zawsze ... miałem na myśli absolutnie szczątkowe i sporadyczne sytuacje, kiedy ktoś wybiera się na konkurs i jakiś ważny powód mu na przyjazd nie pozwala - ale nawet wtedy nie ma możliwości zgłoszeń ‘virtualnych’ czy też przesyłania mi prac kurierem/pocztą etc. ... heh naprawdę muszę skończyć z pisaniem ‘live’ na forum... to ostatni raz... od teraz najpierw edytor textu, potem przeczytać pięć razy, wypić kawę, przeczytać kolejne pięć razy i dopiero potem ‘kopiuj - wklej’... ah jeszcze jedno - H2013 doczekał się w końcu 'wydarzenia' ... chyba tak się to nazywa na 'twarzoksiążce' - Camelson & Piotrek K. - bardzo dziękuję!!!
@sea.man - to nie jest, nowa “opcja” na zgłaszanie prac i też nie jest tak słodko jak nasmarowałem wcześniej, że ‘zawsze znajdzie się rozwiązanie’, bo niestety nie zawsze ... miałem na myśli absolutnie szczątkowe i sporadyczne sytuacje, kiedy ktoś wybiera się na konkurs i jakiś ważny powód mu na przyjazd nie pozwala - ale nawet wtedy nie ma możliwości zgłoszeń ‘virtualnych’ czy też przesyłania mi prac kurierem/pocztą etc. ... heh naprawdę muszę skończyć z pisaniem ‘live’ na forum... to ostatni raz... od teraz najpierw edytor textu, potem przeczytać pięć razy, wypić kawę, przeczytać kolejne pięć razy i dopiero potem ‘kopiuj - wklej’... ah jeszcze jedno - H2013 doczekał się w końcu 'wydarzenia' ... chyba tak się to nazywa na 'twarzoksiążce' - Camelson & Piotrek K. - bardzo dziękuję!!!
Yellow one? To pozamiatane... Trzeba się w takim razie mocniej przyłożyć żeby wstydu nie było
EDIT : jest może jakiś plakat reklamowy do Hussara? Bo dzwoniłem do sklepu Faber & Faber (swoja drogą gości którzy wystawiali się z bitsami w tamtym roku) i dostałem informacje że jeżeli przyniose jakies info które można by wywieśić/wyłożyć/cokolwiek to oni to z chęcią zrobią. Sklep dosyć popularny z tego co wiem także może kogoś by się udało w ten sposób uswiadomić że coś takiego się odbywa
EDIT : jest może jakiś plakat reklamowy do Hussara? Bo dzwoniłem do sklepu Faber & Faber (swoja drogą gości którzy wystawiali się z bitsami w tamtym roku) i dostałem informacje że jeżeli przyniose jakies info które można by wywieśić/wyłożyć/cokolwiek to oni to z chęcią zrobią. Sklep dosyć popularny z tego co wiem także może kogoś by się udało w ten sposób uswiadomić że coś takiego się odbywa
plakat będzie jak zamknę na 100% listę "przyjaciół & sponsorów" - czyli jakoś w połowie września. Jeżeli będziesz chciał to na pewno udostępnię chociaż swoją drogę sam też się na pewno do F&F wybiorę (bardzo dziękuję za inicjatywę)
Ok, jak ty ich załatwisz to wporządku Chyba że jeszcze coś znajde to wtedy na pewno się po ten plakat zgłoszę
aktualnie potwierdzony skład sędziów na h2013 to: Bohun, Mahon oraz... debiutujący (na H) w tej jakże trudnej i odpowiedzialnej roli Sławol - Panowie bardzo dziękuję
Ja również.