Marta wrote:Slawol wrote:Popiersie na razie ogólnie dość ciemne, bez mocnych świateł. Taka będzie tonacja cała, czy to jeszcze wstęp? Twarz sama w sobie wygląda trupio i jeżeli byłby to jakiś martwy starzec, to mogłoby tak pozostać
nie bardzo wiem Slawol czy ty cos bierzesz, czy zrobilo ci sie cos zlego z monitorem (wszedzie widzisz rozowy...), ale ta twarz to dopiero podklad...
Nic nie biorę, monitor gra cały czas, na dniach podepnę drugi, lepszy i pewnie jeszcze lepsze wyświetlanie będzie
Ty Martuś po prostu za dużo sobie wmawiasz czasami, zamiast czytać to, co widzisz na ekranie. Nigdzie o różowym nie mówiłem i nie musi być taka skóra u trupa. Reszta to Twoja nadinterpretacja, a z monitorem to wyskakujesz po raz kolejny i tylko do mnie, czego nie rozumiem i nie wiem, co to wnosi do tematu. Zresztą cała ta odzywka jest niskich lotów, chyba z braku czegoś sensowniejszego do powiedzenia...
Ale może to późna pora, więc pośmiać się możemy
Trzymam kciuki za udane malowanie popiersia! Będzie super.
Edit:
P.S. Nie musisz pisać drobnym druczkiem, bo ja się nie czepiam, tylko wyrażam swoją opinię, jak zawsze. Od tego jest forum. Dla kogoś z Twoim stażem malarskim i forumowym krytyka to chleb powszedni, ale coś Ci zaczyna chyba przeszkadzać ostatnio i w ogóle za dużo rzeczy odbierasz emocjonalnie i bierzesz do siebie. Skoro jesteś (albo chcesz być) profesjonalistką, to powinnaś umieć chłodno rozmawiać o swojej pracy i bez emocji, a nie wszystko odbierać jak czepianie się Twojej osoby, bo już nie wiadomo, co wolno powiedzieć. Ja jestem cały czas taki sam
Kłocić się z Tobą o bzdury nie zamierzam, bo jesteśmy dorośli, więc niech się na tym zakończy. Ostatni raz się tłumaczę z własnych słów. Czas, żebyś spojrzania na siebie i swoje odzywki.
Moderator says:Dalszą część tej dyskusji przenieście sobie na priv. Proszę. Stanowczo
Nameless