Wygląda to wszystko gładko i delikatnie, ale jednak brakuje mi tutaj końcowych, ostrych momentów, które by wwierciły się w oczy. Serio, no jeszcze takie końcowe rozjaśnienia i wszystko "ach och!", a tak to tylko "ach"
Twarz Azraela jest fantastyczna, bardzo taka "męska", a nie lalusiowata. Bardzo wojskowo wygląda i nadaje wiele charakteru. NMM tym razem (mimo że uważam Cię za speca od tej techniki), to jednak ciut za żółty/bursztynowy, miodowy wręcz. A widziałbym znów ostatnie krawędzie mocniejsze.
To samo tyczy się płaszczy i podstawek. Zwłaszcza podstawek, które same z siebie mają bardzo podobne malowanie do płaszczy... Płaszcz pomocnika mógłby mieć mocniejsze cienie miejscami, zwłaszcza przy kapturze i przy ramionach - tam, gdzie najwięcej materiału się nawartswiło
Litery na sztandarze też mogłyby być lepiej wyeksponowane. Ogień na sztandarze jest źle namalowany, płomienie najciemniejsze są na górze, a nie na dole
Na ostatnim ujęciu gryzie mi się oświetlenie - na płaszczu masz takie jakby na wprost patrzącego )kolano), za to zielony but jest oświetlony od boku, a nie na czubku/górze... Zupełnie nie gra to ze sobą. U pomocnika jest lepiej z tym fragmentem.
No i brakuje mi fotki modeli od tyłu.
Poza tym cacy!

Click to see full-sized image