[PL] The Fang 2013 - czyli mini-GD w Wawie
-
- The Better Choice
[PL] The Fang 2013 - czyli mini-GD w Wawie
https://www.games-workshop.com/gws/conte ... =15200023a
13 kwietnia w sklepie GW w Wawie, ktos sie wybiera?
13 kwietnia w sklepie GW w Wawie, ktos sie wybiera?
Re: [PL] The Fang 2013 - czyli mini-GD w Wawie
Znów wybierają najlepszego w kraju?
Tak się zastanawiam, czy to nie jest początek zmian w kalendarzu GW. Odwołują GD w Europie, niektóre edycje w tym roku są niepewne, za to wkracza podobny konkurs do ich sklepów. Tak sobie właśnie pomyślałem, czy zamiast GD w przyszłości nie będzie imprez w sklepach. Albo będą duże GD, a w pozostałych krajach - małe. Z tego, co widzę, to na razie ten konkurs jest w Skandynawii i w Polsce (Northern Europe, hehehe, dobre), które swojego oficjalnego GD nie mają. No ale takich krajów jest więcej...
I nie, nie wybieram się, poza tym znów się reklamują z duzym wyprzedzeniem... Sprawdziłem forum i w zeszłym roku był to maj. Może czas zacząć się spodziewać co roku takiej akcji w podobnym terminie?
Tak się zastanawiam, czy to nie jest początek zmian w kalendarzu GW. Odwołują GD w Europie, niektóre edycje w tym roku są niepewne, za to wkracza podobny konkurs do ich sklepów. Tak sobie właśnie pomyślałem, czy zamiast GD w przyszłości nie będzie imprez w sklepach. Albo będą duże GD, a w pozostałych krajach - małe. Z tego, co widzę, to na razie ten konkurs jest w Skandynawii i w Polsce (Northern Europe, hehehe, dobre), które swojego oficjalnego GD nie mają. No ale takich krajów jest więcej...
I nie, nie wybieram się, poza tym znów się reklamują z duzym wyprzedzeniem... Sprawdziłem forum i w zeszłym roku był to maj. Może czas zacząć się spodziewać co roku takiej akcji w podobnym terminie?
-
- The Better Choice
ogloszenie na stronie GW wisi najwyrazniej od stycznia, jakbys zagladal do sklepu albo chociaz na ich FB to bys wiedzial
i tak, znow wybieraja najlepszego w kraju. bezczelne haslo, choc bardzo w stylu GW
ciekawe, co bym mial do wziecia na konkurs...
i tak, znow wybieraja najlepszego w kraju. bezczelne haslo, choc bardzo w stylu GW
ciekawe, co bym mial do wziecia na konkurs...
A to faktycznie przegapiłem, bo nie śledziłem dokładnie, mój błąd No to skoro tak, to było trochę czasu. Facebooka nie mam swojego, a po innych nie łażę (poza CofC, PG i RS).Nameless wrote:ogloszenie na stronie GW wisi najwyrazniej od stycznia, jakbys zagladal do sklepu albo chociaz na ich FB to bys wiedzial
No, masz tam jakiegoś SM przecieżNameless wrote:ciekawe, co bym mial do wziecia na konkurs...
-
- The Better Choice
w Holandii jeszcze maja Fanga.
ja i SM? nie, chyba nie. pewnie pare innych rzeczy bym znalazl, ale cos zeby sie nie wstydzic na konkursie?
ja i SM? nie, chyba nie. pewnie pare innych rzeczy bym znalazl, ale cos zeby sie nie wstydzic na konkursie?
To też Europa Północna, tak jak Polska?Nameless wrote:w Holandii jeszcze maja Fanga.
Alez mam dzisiaj wredny humorek.
A to Ty się wybierasz tak w ogóle?Nameless wrote:ja i SM? nie, chyba nie. pewnie pare innych rzeczy bym znalazl, ale cos zeby sie nie wstydzic na konkursie?
-
- Chest of Colors
W życiuNameless wrote:13 kwietnia w sklepie GW w Wawie, ktos sie wybiera?
rok temu byłem... Nie polecam malarzom, traktowałbym go raczej jako konkurs dla graczy.