Jeśli chcecie pokazać swoje *ukończone* prace, to trafiliście we właściwe miejsce
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Za urodzenie dziecka przez mężczyznę jest ponoć bańka zielonych do zgarnięcia
Musiałem.
A odnośnie modelu: podstawka znów na I miejscu. No. Stary, masz talent do tych kompozycji.
Model ma trochę dziwną pozę albo może to wina płaszcza. Za to malowanie Twoje, zwłaszcza NMM i czerwień. Złoto jedynie mogłoby się mocniej błyszczeć. I całość wykonania stawia nowy model wysoko na mojej fan-liście Namelessowej twórczości
no, musiales sciac, skoro tak wystawilem
za mile slowa o podstawkach dziekuje. sprawia mi radoche umieszczanie figurek na czyms bardziej rozbudowanym niz podstawka do gry z piaskiem.
NMM - nie na tym modelu, misiu
Fajny koleś. Wyszedł Ci bardzo klimatycznie, podstawka też ładna. Pokusiłbym się jednak o jakieś glazy z czerwieni na płaszcz bo jakiś przygaszony się wydaje.
Haha, naszyjnik z oczu jest super Że też Ci się chciało wszędzie gałę malować! A pomysł ukradłeś z podstawki disco rogacza
Powiem Ci, że dobrze Ci wyszedł, podoba mi się surowy klimat, może nieco blady, ale za to można powiedzieć, że mamy szamana rasy białej I jego oczy wyszły bardzo naturalnie.
Pomysł i wykonanie naszyjnika genialne! Naprawdę fajny i realistyczny efekt.
Aczkolwiek twarz nie wydaje mi się dopieszczona w 100%, myślę, że za głebokie cienie są na niej, a za mało wyciagniętych rozjaśniej.