[PL] Galeria qc
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
-
- Chest of Colors
Re: [PL] Galeria qc
Na takie oszustwo się nie pisze:
prędzej upchnę ze 3 na jedną podstawkę i będę wystawiać jako gobaska.
-
Też dobry pomysł. Zresztą Snotlingi występują w zasadach specjalnych drużyny Zielonoskórych i kradną przychód, stąd mogą występować na podstawkachDemi_morgana wrote:Na takie oszustwo się nie pisze:
-
- Chest of Colors
Wolałbym żeby występowały bardziej na polu bitwy niż tylko w zasadach...
-
Wiem, ale z drugiem strony Zielonoskórzy to i tak, jedna z najbardziej zróżnicowanych pod względem jednostek kompanii.Demi_morgana wrote:Wolałbym żeby występowały bardziej na polu bitwy niż tylko w zasadach...
-
- Chest of Colors
Ja wiem? Nie przeglądałem wszystkich band ale wydawało mi się że generalnie zawsze jest ~6 jednostek do wyboru (czy ile tam ich jest)
-
Zwykle są to różne wersje tej samej jednostki, na przykład: człowiek - kusznik, człowiek - miecznik, człowiek - żołnierz. A tutaj masz Czarnego Orka, Orków, Gobliny, Squigi, Trolle (jeden z trzech rodzajów), Fanatyka. I każda jednostka z masą mniej lub bardziej upierdliwych zasad specjalnychDemi_morgana wrote:Ja wiem? Nie przeglądałem wszystkich band ale wydawało mi się że generalnie zawsze jest ~6 jednostek do wyboru (czy ile tam ich jest)
-
- Chest of Colors
Przypomniałeś mi właśnie że muszę się za kamiennym trollem rozejrzeć do mojej wirtualnej bandy (której pewnie i tak nigdy na dobre nie zacznę)
-
Gdyby jednak, to stół do gry mam Modele do pożyczenia teżDemi_morgana wrote:Przypomniałeś mi właśnie że muszę się za kamiennym trollem rozejrzeć do mojej wirtualnej bandy (której pewnie i tak nigdy na dobre nie zacznę)
-
- Chest of Colors
-
Haha Ale bandy jeszcze nie złożyłeśDemi_morgana wrote:Też mam stół do gry
A gdyby ktoś nie wiedział, to kilka postów temu wrzuciłem zdjęcia Ghouli