troche male foty na ocene.
podoba mi sie u ciebie to zdecydowane cieniowanie, na razie chyba jednak brakuje gladkosci.
[PL] Przemoszowe Wipy
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat nie ukończonych modeli. Jeśli macie fotki gotowych prac, to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z WIPami.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat nie ukończonych modeli. Jeśli macie fotki gotowych prac, to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z WIPami.
-
- Chest of Colors
Re: [PL] Przemoszowe Wipy
Last edited by mahon on 15 Oct 2012, o 20:56, edited 1 time in total.
Reason: tag RIMG załatwia sprawę
Reason: tag RIMG załatwia sprawę
Bardzo mi sie podoba Super kolorystyka (taka inna niz standardowe zabki czyt. dla mnie duzo lepiej).Jedynie zastrzezenia mialbym do rogow tzn. same w sobie sa fajnie pomalowane ,ale obawiam sie ,ze w realu te zabarwienia/zanieczyszczenia na nich za bardzo sie odcinaja czyt. za malo gladko to wyglada .
p.s-zawsze bylem fanem twojego malowania ,a zwlaszcza kolorystyki w obrebie ktorej sie poruszasz Z checia poznam przepis/kolory do niebieskiej skory
p.s-zawsze bylem fanem twojego malowania ,a zwlaszcza kolorystyki w obrebie ktorej sie poruszasz Z checia poznam przepis/kolory do niebieskiej skory
-
- The Better Choice
myslales o zamaskowaniu jakos tego preta ktory zabie do dupy wchodzi? troche wiecej roslinnosci moze?
albo go po prostu troche ciachnac zeby lewitowal tuz nad ziemia
Przemek, a czy oprócz malowania i wstawiania zdjęć, umiesz także pisać na klawiaturze?
Żaba super, bardzo klimatycznie pomalowana - nie widziałem jeszcze takiego schematu. Trochę tron i kolce miejscami chlapane, ale myślę, że to kwestia pośpiechu, hm?
Za to podstawka to mi się szczególnie podoba
Fotki mają trochę skręcony WB, wcześniej były lepsze i do tego ostrzejsze. No i jaśniejsze, te ostatnie są trochę za ciemne i w dodatku zaszumione lekko.
P.S. Chyba muszę Vimuz znów odwiedzić i wpaść na chłopskie ploty
Żaba super, bardzo klimatycznie pomalowana - nie widziałem jeszcze takiego schematu. Trochę tron i kolce miejscami chlapane, ale myślę, że to kwestia pośpiechu, hm?
Za to podstawka to mi się szczególnie podoba
Fotki mają trochę skręcony WB, wcześniej były lepsze i do tego ostrzejsze. No i jaśniejsze, te ostatnie są trochę za ciemne i w dodatku zaszumione lekko.
P.S. Chyba muszę Vimuz znów odwiedzić i wpaść na chłopskie ploty
-
- Chest of Colors
Napisał przecież:Slawol wrote:Przemek, a czy oprócz malowania i wstawiania zdjęć, umiesz także pisać na klawiaturze?
"Click to see full-sized image"