calkowicie sie zgadzamsea.man wrote:Jedyny moj apel to :
1. jak najszybciej oglosic date
2. z momentem ogloszenia konkursu umieszczac regulamin
3. niech stronka konkursu zyje caly rok
slyszysz Janusz?
calkowicie sie zgadzamsea.man wrote:Jedyny moj apel to :
1. jak najszybciej oglosic date
2. z momentem ogloszenia konkursu umieszczac regulamin
3. niech stronka konkursu zyje caly rok
Bardzo ciekawe porównanie, ale mówiąc brutalnie - dlaczego jedni potrafią być na czas nawet z innego miasta (ba, państwa!), a ktoś nie potrafi dojechać z innego osiedla/dzielnicy miasta, które pewnie dobrze zna i wie, jakie atrakcje kryje?Maru wrote:ja jeszcze dodam że są i dobre strony tego że sędziowie luźno przestrzegali regulamin
Ctan spóźnił się 5 minut bo korki, bo Warszawa jest przejezdna alternatywnie itd - gdyby się trzymali regulaminu to by nasz Grzyb nie wystartował ... czy było by fajnej bo zgodne z zasadami .. ?
Maru wrote:@Marta ... sama przyznałaś że cie nie było czyli nie byłaś uczestnikiem a zakładasz że jak by byłaś to było by słabo i w ogóle nie fajne. To jakieś nie logiczne albo tak nisko cenisz swoja osobę że uważasz że było by niefajne z twojego powodu (tyko mi się tu nie obrażaj to ironia )
Maru jesli to co napisales to jest to co wyniosles z mojej wypowiedzi, to przykro mi to mowic, ale musisz pocwiczyc czytanie ze zrozumieniem... Zaczynajac od bardzo nieskomplikowanych tekstow, moze nawet na glos, bedzie latwiej na poczatku.Maru wrote:a i do kwestii Moralnych - nie mam pojęcia jak sędziowie mieli by sprawdzić czy modele były "legalne" czy nie
Naprawde tylko o tym pisalam? Jesli faktycznie nie zauwazyles, ze podnioslam jeszcze inny, dosyc istotny (dla mnie) problem, to musze najwyrazniej pocwiczyc walenie prosciej i ostrzej z mostu;] Bo akurat sedziow w tym wszystkim jestem w stanie najbardziej zrozumiec. Moze nie pochwalic, ale zrozumiec motywy jakimi sie kierowali.Nameless wrote:jej posty, choc dlugie, koncentruja sie na jednej sprawie w zasadzie - dlaczego sedziowie przyjeli prace do takich kategorii a nie innych. jak juz pisalem kilkukrotnie - ta sprawa organizator sie zajmie.kacpero wrote:cytowałem Martę więc odpowiedź na Twoje pytanie znajdziesz w jej postach